TEAM BUILDING ÎN DELTA DUNĂRII

dintr-o locație luxoasă

Când clienții corporate se îndrăgostesc de evadarea în Delta Dunării, prin activitățile de team building organizate la Lebăda LUXURY Resort & Spa, știm că misiunea noastră a fost îndeplinită. Și asta deoarece adaptăm pachetele exclusiviste de team building de lux în Delta Dunării pe profilul businessului tău. Departe de preocupările cotidiene, echipele de colegi se vor preocupa și apropia unii de alții, în cadrul unor momente prețioase – sportive, turistice sau de relaxare, în mijlocul naturii sălbatice.

Organizăm cel mai memorabil team building în Delta Dunării, cu ospitalitatea emblematică a unicului resort de cinci stele. Situat într-o zonă de vis, insula privată Lebăda LUXURY Resort & Spa se află în satul Crișan, pe brațul Sulina, la mila 13.5, unde Dunărea Veche se întâlnește cu Dunărea Nouă. Este una dintre cele mai populare destinații din Delta Dunării pentru iubitorii luxului elegant, atrași de explorarea paradisului Rezervației Biosferei Deltei Dunării din confortul unic de cinci stele. 

Indiferent de anotimp, propunerile noastre pentru un team building de succes în Delta Dunării acoperă activități sportive competitive specifice de caiac și canoe pentru munca în echipă – cu echipamentul asigurat, seri tematice și premii personalizate, relaxare spa și fitness, excursii, jocuri, momente artistice și specialități culinare tradiționale. Ne face plăcere să acordăm o atenție specială fiecărei activități, fiind conștienți de importanța dedicării tuturor membrilor în consolidarea încrederii și a prieteniei în echipă. 

LOCAȚIE DE CINCI STELE PENTRU ACTIVITĂȚI DE TEAM BUILDING

în Delta Dunării

Vă așteptăm la team building în Delta Dunării, în oaza magică de relaxare Lebăda LUXURY Resort & Spa. O întreagă colecție de camere de lux îmbină designul elegant și ultramodern cu confortul stilului de viață la 5 stele. Cazarea în Delta Dunării nu a fost nicicând mai impecabilă – cu apartamente și camere spațioase, bungalow-uri și căsuțe în copaci, cu acces la grădină, terasă sau balcon. Transferul la hotel se realizează cu bărci de viteză pe canale, pornind din Murighiol, cu extra servicii de limuzină și elicopter.

TOATE FACILITĂȚILE DE CARE AI NEVOIE

Vă punem la dispoziție o parcare sigură și fără costuri, supravegheată video și cu pază umană 24/7 – situată la doar 100 de metri de locul îmbarcării spre insula Lebăda, pentru a vă lăsa liniștiți mașinile.

Extravaganța unui team building în Delta Dunării e definită de locație, iar Lebăda LUXURY Resort & Spa celebrează bunul gust al ospitalității de 5 stele, prin toate serviciile și facilitățile resortului.

SALA NEW YORK

Capacitate de până la 150 de persoane în aranjament TEATRU cu videoproiector, ecran de proiecție și toate materialele de birotică necesare. Aceasta dispune de lumina naturală, acces direct către terasa exterioară proprie

SALA SINGAPORE

Capacitate de până la 50 de persoane în aranjament TEATRU cu videoproiector, ecran de proiecție și toate materialele de birotică necesare. Aceasta dispune de lumina naturală, acces direct către terasa exterioară proprie

ACTIVITĂȚI SPORTIVE DE GRUP
ȘI DE RELAXARE

delta dunarii la lebada new resort

Bine ați venit în Delta Dunării! Activitățile unui team building de succes reunesc membrii echipei tale în jurul unor acțiuni de grup, dar și de relaxare. E timpul în care colegii ajung să se cunoască și să comunice mai bine, dincolo de titulaturile, de responsabilitățile și de sarcinile departamentelor corporative. Un team building de succes include activități sportive de neuitat, organizate în siguranță pentru întreg echipajul. În inima Deltei Dunării, varietatea mijloacelor de distracție se adresează tuturor. 

Activitățile de exterior vă poartă în caiac și în canoe pe apele Dunării sau vă oferă experiența pescuitului în mediul natural, ca un vis împlinit al pescarilor. Plimbările cu barca pe canale vă prezintă atracțiile turistice ale locurilor bogate în istorie și frumusețea Deltei Dunării, Rezervație a Biosferei și sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. În grădina resortului aveți la dispoziție cinci piscine (1 interioară încălzită și 4 exterioare) și celebrele restaurante cu delicatese autentice din Delta Dunării. 

Pe terenul multifuncțional sintetic puteți juca fotbal, volei, handbal, baschet, tenis sau alte jocuri de echipă, fără să uitați evident de șahul de exterior, o experiență aparte pentru iubitorii genului. În interior, v-am pregătit activități distractive de board games, mini casino (poker, blackjack etc.) sau biliard.

ÎMBINĂM TOTUL CU RELAXARE

Team building-ul în Delta Dunării la Lebăda LUXURY Resort & Spa vă invită în zona spa a resortului de cinci stele – Up The River Spa, pentru o relaxare completă. Spațiul wellness este dedicat revigorării integrale a organismului cu ajutorul terapeuților asiatici din Nepal și Sri Lanka, prin ritualuri, ceremonii și terapii ayurvedice.

Masaje cu pietre încălzite pentru o stare de bine, scrub de corp, tratamente faciale și corporale, spa al-fresco cu masaje în mijlocul naturii și programe de detox. Toate completează activitățile de relaxare, alături de sala de fitness, ședințele de jacuzzi, sauna umedă și sauna uscată.

Team Building în obiectivele turistice din Delta Dunării

Explorați esența Deltei Dunării în cele mai populare destinații turistice și lăsați-vă inspirați de frumusețea ei sălbatică. Este un loc unic în Europa, unde tradițiile și obiceiurile au reușit să supraviețuiască vremurilor, alături de puritatea locurilor protejate. Pregătiți-vă aparatele foto sau telefoanele pentru fotografii de excepție în natura sălbatică din România. Organizăm excursii în cele mai iubite obiective turistice din Delta Dunării pentru a descoperi Caii Sălbatici din Pădurea Letea, Dunele de Nisip și Stejarii Seculari, Satul Mila 23, Muzeul Lotcii, Pădurea Caraorman și Stejarul Îngenuncheat, Ruinele Fabricii de Sticlă, Insula K sau Insula Fericirii, satul Sfântu Gheorghe și multe altele. 

Specialități culinare de top în Delta Dunării

Lebăda LUXURY Resort & Spa are grijă ca experiențele culinare ale echipei tale să fie în topul amintirilor de team building pentru totdeauna. Puteți să urmați un Masterclass de Gătit organizat de bucătarii noștri profesioniști sau să vă răsfățați cu Experiențe Culinare Unice pe Barcă. În cadrul celor trei restaurante ale resortului, atât grupurile mici cât și grupurile mari au parte de specialități culinare de zile mari, cu meniuri variate și complexe – tradițional românesc și lipovenesc, internațional și libanez. În regim à la carte și bufet, în interior, pe terase și pe ape, grădini private și în camere, răsfățul este maxim.

Restaurantul Danube Pride are meniul internațional – à la carte și bufet, Cherhana Cămara Lipoveanului are meniul tradițional cu specific pescăresc și autoservire tip bufet (all you can eat), iar El Fouad – Lebanese Cuisine servește meniu din Orientul Mijlociu, à la carte. Avem câte ceva pentru fiecare și echipa ta va fi satisfăcută pe cerințe speciale de dietă vegană, vegetariană sau fără gluten. La Lebăda LUXURY Resort & Spa, muzica live menține atmosfera seară de seară, iar micul dejun de 5 stele combină produsele artizanale cu preparatele tradiționale românești, lipovenești și libaneze.

MICUL DEJUN LA LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA

O experiență culturală, de patrimoniu național

Vă propunem o experiență aparte, prin care să descoperiți comorile ascunse ale Deltei și să vă redescoperiți pe parcurs ca echipă mai puternică și mai creativă. Există povești nescrise ale locurilor pe care le puteți afla doar direct de la localnicii care trăiesc de generații în Delta Dunării, cu obiceiurile, tradițiile și superstițiile străvechi.

Ne aduce o nespusă bucurie să vă prezentăm variate momente artistice chiar în incinta resortului, în funcție de preferințele și de interesele personale sau de business. 

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: sales@newlebadaresort.com

Team Building de vis

ÎN PARADISUL LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA