Evenimente

Oferiți oaspeților dvs. o întâmpinare caldă în cea mai frumoasă locație a Deltei Dunării. Săli de conferință pline de lumină, săli de bal elegante, deschise chiar pe marginea apei, iar locația noastră - în inima naturii. Bucurați-vă de confortul facilităților ultra-moderne, lăsând detaliile în mâinile echipei noastre de profesioniști.

CONFERINȚE UNICE

Când vine vorba despre afaceri, surprindeți colegii și clienții dvs. cu servicii de lux, indiferent dacă este vorba de team building, întâlniri anuale sau ceremonii. Recompensează-ți echipa cu activități uimitoare în timp ce explorați mândria României, Delta Dunării

Alege sala potrivită pentru tine

SALĂSUPRAFAȚĂ (m2)TEATRUSALĂ DE CLASĂFORMĂ UBANCHET
NEW YORK1501008080
SINGAPORE503030-
DANUBE PRIDE VIP RESTAURANTLA CERERELA CERERELA CERERELA CERERE

Noi ne ocupăm de tot

SĂLI DE CONFERINȚĂ COMPLET ECHIPATE

Călătorim din Singapore, New York și apoi revenim în Delta Dunării, sălile noastre de conferință găzduiesc întâlniri de orice dimensiune. Facilitățile ultra-moderne sunt consolidate de lumina naturală și o priveliște încântătoare către Dunăre

EXCURSII DE GRUP

Indiferent dacă scopul este de a construi prietenii sau de a inspira o muncă excelentă, echipa noastră poate organiza excursii palpitante pentru ca grupul dvs. să descopere frumusețea Deltei Dunării

Oferim aproape 40 de bărci cu până la 18 locuri

UNITĂȚI DE CAZARE SPAȚIOASE

Cele 140 de camere pentru oaspeți sunt ideale pentru un sfârșit de zi perfect. Participanții la întâlnire se pot bucura de un pui de somn rapid pe canapele sau se pot reîncărca cu un somn odihnitor în paturile noastre super confortabile

RELAXARE DEPLINĂ

Indiferent de vreme, participanții dvs. vor aștepta cu nerăbdare să se încheie fiecare zi cu înot în piscina noastră interioară, terapii de masaj cu vedere spre canalele Dunării.

Evenimente și Nuntă

O ZI DE NEUITAT

Indiferent dacă plănuiți o nuntă fastuoasă sau o petrecere intimă, evenimentul dvs. va fi o ocazie de neuitat deoarece dispunem de facilitățile, meniurile și expertiza pentru evenimente speciale, indiferent de dimensiunea lor

SĂRBĂTOREȘTE ALĂTURI DE NOI

În momentul în care spui „DA”, înconjurat de cei dragi. Momentul în care toți prietenii și familia cântă „La mulți ani” pentru tine. Momentul în care sărbătoriți botezul copilului. Momentul în care ești fericit. Toate sunt momente de neuitat și de excepție. Permiteți-ne să avem grijă de ele și să creăm amintiri care vor dura toată viața.

PLANIFICAREA NUNȚILOR

Știm cât de importante sunt detaliile și faptul ca cea mai importantă zi din viața voastră trebuie să fie perfectă, de aceea vă vom oferi un coordonator personal de nuntă, care să planifice totul în funcție de nevoile dvs., astfel încât ziua dvs. specială să fie în conformitate cu cele mai mari așteptări .

MOMENTE UNICE

Surprindeți-vă oaspeții și mutați nunta pe lac. Invitați-i să vadă un apus de soare perfect în mijlocul lacului și bucurați-vă de o imagine cu un peisaj perfect.

Noi facem visele să devină realitate!

Și dacă vremea nu ne permite să pregătim totul în grădina noastră spațioasă, cu vedere la Dunăre, putem oricând să vă organizăm nunta de vis în sala noastră de bal Danube Pride, o locație circulară cu pereți de sticlă care vă permite să vă bucurați de o priveliște uluitoare.

După ce alegeți locația dorită, fiecare detaliu va fi gestionat de echipa noastră de profesioniști. Vom fi acolo pentru a crea momente magice exact așa cum visați.

Mâncare și Băuturi

VARIETATE
CULINARĂ

Fie că experimentați un mic dejun delicios sau o cină de gală, avem expertiza în organizarea evenimentului așa cum doriți și să vă surprindeți invitații.

FINE DINING

Specialități românești sofisticate, fructe de mare proaspete și pește proaspăt chiar din Dunăre, suntem gata să vă ducem evenimentul la nivelul următor. Bucătarii noștri sunt bucuroși să vă încânte cu preparate delicioase.

Cere Ofertă

    Informatii de contact

    Împărtășește momente de neuitat cu cei care contează cel mai mult