Lebăda Luxury Resort & Spa

HOTEL DE LUX ÎN DELTA DUNĂRII

CAZARE DE LUX
ÎN DELTA DUNĂRII

Ospitalitatea de lux Lebăda Luxury Resort & SPA te aduce într-o evadare autentică în inima Deltei Dunării, pe o insulă privată. Aici descoperi combinația perfectă dintre relaxarea în Delta sălbatică și facilitățile elegante ale unui hotel de cinci stele. Un resort vibrant, care valorifică esența Deltei Dunării, ca una dintre cele mai populare destinații turistice din România – desemnată sit natural în patrimoniul mondial UNESCO, din 1991. 

Explorează și experimentează viața de lux din Delta Dunării

Hotelul de lux oferă 187 de camere și apartamente – împărțite în 17 categorii, vederi panoramice ale Dunării, spații flexibile pentru întâlniri și evenimente personalizate (private sau corporative), zone de joacă și relaxare, club pentru copii, grădini luxuriante, plimbări în Deltă, 3 piscine exterioare și una interioară încălzită, spa elegant și un centru de fitness de ultimă generație, servicii de pescuit și delicii culinare în cele 4 restaurante.

Suntem aici pentru tine!

Solicită oferta pentru perioada dorită și revenim către tine în cel mai scurt timp posibil!

  ISTORICUL
  HOTELULUI LEBĂDA

  Povestea noastră începe cu mult timp în urmă, pe când Complexul Lebăda era un hotel pentru elita României. În urma unei ample renovări și transformări, în primăvara anului 2019, s-a născut Lebăda Luxury Resort & SPA. Acum, primim turiști din toate colțurile lumii, dornici să exploreze frumusețea și comorile nemărginite ale Deltei, dintr-un refugiu al relaxării. Resortul te așteaptă cu spații uimitoare și frumusețea sălbatică a Deltei, îmbinate cu istorie și lux de 5 stele. 

  Meriți o evadare remarcabilă într-o locație primordială

  VACANȚĂ DE LUX
  ÎN DELTA DUNĂRII

  Lebăda Luxury Resort & SPA captează energia vibrantă a locației sale unice, pentru o vacanță de lux în Delta Dunării. Conceput din pasiunea pentru stilul de viață și ospitalitatea de lux, resortul de cinci stele e construit pe o insulă privată, pe brațul Sulina, în localitatea Crișan, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă. Accesul se face printr-o călătorie mirifică pe canale – cu bărci de viteză de la Murighiol, sau prin transfer cu limuzina ori elicopterul. 

  resort-delta-dunarii

  Relaxează-ți simțurile cu o vacanță de lux în Delta Dunării

  CAMERE ȘI
  APARTAMENTE

  Descoperă magia unei locații unice de cazare în Delta Dunării, pe insula Lebăda Luxury Resort & SPA, într-un echilibru perfect între natură, lux și stil de viață. Un număr de 187 de camere și apartamente elegante, scăldate în lumina și frumusețea Biosferei Deltei Dunării, te așteaptă cu vederi panoramice uimitoare, bungalow-uri cu terase deasupra apei, căsuțe în copaci, grădină proprie, oaze de liniște, design modern, intimitate, servicii și facilități de lux. 

  Bucură-te de eleganța camerelor de lux din Delta Dunării

  DINING ÎN
  4 RESTAURANTE

  Poți alege micul dejun pe terasa proprie sau o cină cu bucătar doar pentru tine, pentru a te bucura de priveliștea impresionantă a Dunării, direct din grădina camerei tale. Ne face plăcere să te răsfățăm cu o experiență culinară multisenzorială de excepție, în cele trei restaurante de lux Lebăda Luxury Resort & SPA, cu specific tradițional sau internațional, într-un stil modern – Danube Pride, Cherhana Cămara Lipoveanului, El Fouad Lebanese restaurant și Hakucho Japanese restaurant .

  Răsfață-ți gusturile gastronomice cu specialități din Deltă

  ZONA DE
  WELLNESS

  Zona de wellness întruchipează luxul Lebăda Luxury Resort & SPA și îți oferă cele mai inovatoare tratamente de relaxare și masaj din lume într-un spa elegant, piscină interioară încălzită, hidromasaj, saună uscată și umedă cu acces gratuit, un centru de fitness de ultimă generație și trei piscine exterioare – din care una pentru copii. Îți vei reîncărca energia și te vei relaxa la maxim pentru o sănătate vibrantă, ghidat de specialiștii noștri, în mijlocul Deltei. 

  Reîncarcă-ți energia într-un spa rafinat în Delta Dunării

  ÎNTÂLNIRI ȘI
  EVENIMENTE

  Întâlnirile și evenimentele importante din viața ta trebuie celebrate într-un cadru captivant și memorabil! Îți oferim săli de conferință complet echipate și spații de evenimente personalizate, private sau corporative, pline de lumină, eleganță și o priveliște încântătoare asupra Dunării. Ne ocupăm de toate detaliile și creăm experiențe unice, cu facilități ultramoderne de cinci stele, pentru nunți fastuoase, aniversări, petreceri private, baluri, conferințe sau team building.

  sala-conferinte

  Îți dedicăm experiența unică a Deltei și luxul unui resort de 5 stele

  ATRACȚII LOCALE
  ÎN DELTA DUNĂRII

  Călători sofisticați, dar și îndrăgostiți de frumusețile naturii, sunt așteptați într-o călătorie unică de relaxare deplină, aventuri și atracții locale în Delta Dunării, în inima unuia dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Păuni și fazani exotici se plimbă nestingheriți pe aleile și prin grădinile luxuriante ale resortului, în vreme ce pelicani și alte păsări rare ale rezervației biosferei Deltei Dunării țin companie excursioniștilor, în călătorii pe canale sau la pescuit în Deltă.

  Explorează atracțiile locale din Delta Dunării

  Oaza ta de relaxare în Delta Dunării

  Hotel New Lebada Resort Delta Dunarii