Concept

DESCOPERĂ
LEBĂDA

Lebada Luxury Resort & SPA s-a născut din pasiunea pentru ospitalitatea de lux. Suntem aici pentru a vă transforma vacanța într-un vis și pentru a vă oferi posibilitatea de a crea amintiri pentru o viață.

Fiind construit pe o insulă, singura cale prin care poți ajunge aici este cu barca și asta face ca experiența să fie și mai specială

DE CE SĂ ALEGI LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA?

Resortul nostru este binecuvântat cu un cadru natural spectaculos, unde oaspeții noștri pot fi încântați de perfecțiunea păsărilor în habitatul lor natural, în timp ce se bucură de o vacanță de 5 stele.

Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării. Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA este mai mult decât o călătorie, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

Lebada Luxury Resort & SPA poate găzdui până la 400 de oaspeți în 140 de camere single și duble și apartamente cu vedere spectaculoasă, departe de zgomot, cu acces nelimitat dimineața la cele mai frumoase răsărituri de soare.

POVESTEA NOASTRĂ

Povestea noastră începe cu mult timp în urmă, când Complexul Lebada era un hotel pentru oamenii de elită din România.

Datorită frumuseții sale în mijlocul naturii, toată lumea își dorea să petreacă timp aici.

Acum, Lebada Luxury Resort & SPA întâmpină pe toată lumea să simtă o notă de natură combinată cu istorie și lux

Descoperă un refugiu pașnic