Restaurant

Dragi oaspeți,
Vă informăm că, din cauza sezonului mai puțin călduros, Lebada Luxury Resort & SPA își rezervă dreptul de a închide restaurantul tradițional Cherhana, Cămara Lipoveanului și restaurantul libanez El Fouad în zilele din timpul săptămânii. Acestea vor fi deschise în weekend (vineri-sâmbătă) dacă va exista un număr suficient de oaspeți. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne contactați la info@newlebadaresort.com pentru informații suplimentare
.

SERVICII CULINARE

Lebăda Luxury Resort & SPA are 4 restaurante principale
Unul este cu specific tradițional, modern-internațional, primul restaurant cu specific libanez din Delta Dunării dar și restaurant cu specific japonez.

Tu ce preferi?

MIC DEJUN

BUFET MIC DEJUN

Bucurați-vă de un mic dejun delicios, cu preparate tradiționale și internaționale, o stație de gătit live unde puteți solicita omleta perfectă. Ți-am pregătit o călătorie culinară internațională cu preparate din toate colțurile lumii.

Încearcă micul dejun libanez, tradițional românesc, spaniol cu diferite tipuri de jambon sau un mic dejun detox, dar nu uita de faimosul Parmigiano Reggiano adus din Italia.

MIC DEJUN ÎN CAMERĂ

Începeți ziua cu micul dejun în camera dvs. sau în grădina privată a suitei dvs. VIP și bucurați-vă de o priveliște uimitoare asupra Deltei Dunării

PRÂNZ

Fie că doriți să savurați o masă tradițională în restaurantul nostru sau doriți ceva mai internațional servit în restaurantul Danube Pride, suntem mai mult decât fericiți să vă ajutăm într-o călătorie a gusturilor delicioase.

PRÂNZ TRADIȚIONAL

Pește proaspăt din Delta Dunării în fiecare zi!
Toate produsele de bază din restaurantele noastre sunt proaspete și de cea mai bună calitate.

PRÂNZ INTERNAȚIONAL

Răsfățați-vă cu mâncăruri internaționale. Indiferent de preferințele tale, am pregătit mese delicioase pentru toată lumea.

Permite-ne să îți întrecem orice așteptare!

PRÂNZ LIBANEZ

Restaurantul El Fouad vă așteaptă cu preparate delicioase care vă încântă toate simțurile într-o locație unică, pe malul Dunării.

Experimentează și altceva în Delta Dunării!

CINĂ

Cină la lumina lumânărilor sau cină privată cu persoana iubită, cină în propria insulă privată doar cu familia și cei apropiați sau poate doriți să vă bucurați de o cină în mijlocul lacului completată cu o vedere extraordinară asupra apusului de soare, noi putem oferi totul.

CINĂ ROMANTICĂ

Lumânări, dragoste și mâncare!

Surprinde-ți persoana iubită cu o cină privată unică într-un loc decorat special pentru tine.

CINĂ PLUTITOARE

Alege ceva special pentru cina ta și devii unul cu natura.
Aer proaspăt, mâncare delicioasă și relaxare bine meritată.

Nu este aceasta cea mai bună combinație?

O experientă culinară de neuitat