EXCURSIE IN PARADISUL DELTEI

într-o singură zi

Evadează pentru o zi din agitația orașului și vizitează singurul resortul de 5 stele din Delta Dunării. Află istoria resortului, ia masa la restaurantul preferat de pe insulă și răsfață-te cu un masaj de relaxare.

Am conceput pentru tine un pachet – excursie de o zi, în care îți poți reîncărca bateriile și te poți bucura de toate faciliățile resortului.

Costul pachetului este de 550RON.

CE ESTE INCLUS ÎN PACHET?

PRÂNZ ÎN CADRUL RESORTULUI

Poți alege să iei prânzul la unul din restaurantele noastre. Danube Pride cu specific internațional, El Fouad – cu specific libanez sau Cherhana – cu specific tradițional

ACCES LA FACILITĂȚI

5 piscine atât interioare cât și exterioare, saună umedă, sauna uscată si jacuzzi completează tabloul relaxării și sunt la dispoziția ta în excursia de o zi.

MASAJ DE RELAXARE

O experiență de 5 stele nu poate fi completa fără un masaj de relaxare de 30 minute făcut de specialiștii noștri asiatici. O călătorie a simțurilor te va face să ai parte de relaxarea pe care o meriți.

TRANSFER INCLUS

Asigurăm transferul din localitatea Murighiol până la resortul Lebăda dar și de la resort înapoi în localitatea Murighiol

PARCARE ASIGURATĂ

Mașina ta este în siguranță în localitatea Murighiol pentru ca asigurăm parcare supravegheată video cu barieră pentru ca tu să te relaxezi în totalitate.

TURUL RESORTULUI

Vrei să te plimbi pe aleea trandafirilor sau vrei sa faci poze cu păunii noștri prietenoși și în același timp să afli istoria resortului Lebăda? Descoperă surprizele insulei noastre și conectează-te cu natura într-un loc departe de agitația orasului.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40724 173 478
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pentru oapeții care doresc să vină cu o ambarcațiune aparținând vreunei firme de transport, se va face decontul biletelor

Vino în excursie la Lebăda Luxury Resort & Spa

O zi și o experiență de 5 stele

    VIZITEAZĂ INSULA LEBĂDA

    Ospitalitatea de lux Lebăda Luxury Resort & SPA te aduce într-o evadare autentică în inima Deltei Dunării, pe o insulă privată. Aici descoperi combinația perfectă dintre relaxarea în Delta sălbatică și facilitățile elegante ale unui hotel de cinci stele. Un resort vibrant, care valorifică esența Deltei Dunării, ca una dintre cele mai populare destinații turistice din România – desemnată sit natural în patrimoniul mondial UNESCO, din 1991.