REZERVĂ O CAMERĂ

check-in check-in

DE CE SĂ REZERVI AICI?

Cel mai mic preț garantat

Singurul hotel de 5* din Delta Dunarii

Destinatia perfectă pentru vacanțe cu familia!

PARADIS PE O INSULĂ PRIVATĂ ÎN DELTĂ

Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării.

Vacanța dvs. la Hotelul Lebada Luxury Resort & SPA din Delta Dunarii este mai mult decât o călătorie, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

CAZARE DELTA DUNĂRII

Recunoscut ca singurul resort de 5 stele din Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort & SPA este o oază magică de relaxare, care oferă un echilibru perfect între lux, natură și stil de viață. Combinând priveliștea insulară impresionantă cu designul ultramodern, 80 de camere, apartamente și bungalow-uri ale resortului te așteaptă cu servicii și facilități de lux, cazare, piscina și SPA  în inima Biosferei Deltei Dunării.

Camere & Apartamente

Un paradis secret unde luxul întâlnește natura

Apartament
Junior

slider-img

Apartament
Junior

discover more

Cameră
executive
twin

slider-img

Cameră
executive
twin

discover more

Apartamente
VIP
Garden

slider-img

Apartamente
VIP
Garden

discover more

Cameră
dublă
deluxe

slider-img

Cameră
dublă
deluxe

discover more

executive
Loft
Twin

slider-img

executive
Loft
Twin

discover more

Cameră
executive
twin

slider-img

Cameră
executive
twin

discover more

Loft
Suite

slider-img

Loft
Suite

discover more

Cameră
king
garden

slider-img

Cameră
king
garden

discover more

Servicii de Lux

Relaxare, Resetare și Redescoperire de Sine

Spa & Piscina

Bucurați-vă de înot revigorant în piscina noastră interioară cu climă controlată, relaxați-vă și recuperați-vă cu una dintre terapiile noastre de masaj sau redescoperiți-vă cu programul nostru de yoga în natură.

Indiferent de alegerea dvs., vă asiguram că șederea dvs. alături de noi vă va oferi amintiri pentru o viață întreagă

Află mai multe
slider2-img

Programe Detox

Mâncare sănătoasă, yoga, meditație, exerciții fizice, tratamente spa și sesiuni de vindecare, combinate cu mult aer proaspăt, natură și energii pozitive.

Programele noastre Detox sunt ghidate de profesioniști cu pasiune. Situat pe o insulă, centrul de wellness oferă un spațiu liniștit, departe de orice agitație sau distracție.

Află mai multe
slider2-img

Restaurant

Cu 2 restaurante remarcabile, tradiționale și internaționale, mic dejun și gustări în cameră și diferite baruri, fiecare cu un meniu delicios, special pentru a vă răsfăța, indiferent de dorința dvs. culinară, ne vom ocupa de aceasta.

Read more
slider2-img

Evenimente

Planificarea celei mai importante zile din viața ta nu este o sarcină ușoară, dar echipa noastră de profesioniști pregătește pentru tine pachete speciale de nuntă, toate personalizate după visul tău. Fie că doriți o nuntă specială planificată până la cel mai mic detaliu sau o abordare simplă, avem o soluție adecvată pentru dvs.

Află mai multe
slider2-img

SERVICII DE LUX ȘI LA PESCUIT

În inima Deltei Dunării, pescuitul a reprezentat întotdeauna o aventură presărată cu peisaje de vis și experiențe de neuitat alăuri de prieteni.

Pentru că știm că pescuitul ocupă un loc important în viața multora dintre oaspeții noștri, am decis să ducem acest sport la rang de artă și lux. La Lebăda Luxury Resort & SPA ai servicii de 5 stele și la pescuit.

AI CĂUTAT HOTEL DELTA DUNĂRII?

Hotel Lebada Delta Dunarii este locul perfect pentru vacanța de vis a familiei tale; vei găsi o locație de lux, într-un cadru natural de excepție. Există multe destinații în întreaga lume pe care trebuie să le vizitezi. Hoteluri de lux în orice colț al lumii, plaje pustii pentru ați impresiona și cere de soție jumătatea, cascade zgomotoase, obiceiuri și tradiții. Dar pentru o vacanță de vis în România, alege Hotel Lebada din Delta Dunarii.

Caii salbatici Delta Dunarii

Explorează Delta Dunării

Pasari Delta

Bird Watching

Imbarcați-vă într-o călătorie personalizată de aventuri în inima unuia dintre cele mai frumoase locuri din Europa.

Caii Sălbatici din Pădurea Letea

Descoperă experiența vieții tale într-un sanctuar unic

Caii Salbatici din Padurea Letea