Pescuit Delta Dunării

LOCAȚIA TA PENTRU PESCUIT

Delta Dunării este bine cunoscută ca fiind locația ideală pentru iubitorii de pescuit. Fie că ești un pescar profesionist sau amator, Delta Dunării este locul perfect pentru o escapadă cu prietenii și o relaxare bine meritată în mijlocul naturii.

Se spune că cine nu a pescuit în Delta Dunării, nu a pescuit cu adevărat!

PESCUIT ȘI VACANȚĂ PE INSULĂ

ACTIVITĂȚI PENTRU TOȚI

La Lebăda Luxury Resort & SPA îmbinăm activități pentru toți membrii familiei. Oferim locuri de joacă pentru copii, centru SPA pentru femei si locuri de pescuit pentru bărbați.

Ne-am gândit la toate pentru ca tu să ai parte de vacanța mult dorită alături de cei dragi.

ÎNCHIRIERE AMBARCAȚIUNI

AMBARCAȚIUNI PROPRII

Îți punem la dispoziție o flotă de 40 ambarcațiuni de închiriat pentru ca experiența ta să fie completă.

De asemenea, la magazinul din cadrul resortului găsești articole de pescuit dar și echipament în caz lipsește ceva din bagajul tău.

DESCOPERĂ FRUMUSEȚEA NATURII

PEISAJE DE VIS

Pescuiește înconjurat pelicani și cele mai rare păsări din lume în Deltei Dunării. Aici, orice activitate este unică deoarece natura îți oferă un peisaj de neuitat în orice secundă. Fie că alegi peiscuitul la răsărit de soare sau la apus, cu siguranță va fi magic.

Locul de Pescuit Delta Dunarii, ramane perfect pentru a întinde firul pescarii profesioniști si amatori!

  Pescuit Delta Dunarii pentru pescari amatori și profesioniști, dar și pentru iubitorii de natură, de plimbări pe canale și relaxare. Pescuit Delta Dunarii este ca un adevărat refugiu pentru iubitorii de pește, produse ale bucătăriei din zona, începând de la icre, storceag, până la saramură din pește sau deserturi aromate cu pește.
  Delta Dunarii este inclusă pe lista Patrimoniului Mondial al Unesco, fiind una dintre principalele atracții ale României. Și-a câștigat locul în această listă datorită faptului că este cea mai mare și mai bine conservată dintre deltele din Europa, fiind a treia cea mai mare biodiversitate din lume, depășită doar de Marea Barieră de Corali din Australia și Insulele Galapagos din Ecuador.

  Delta Dunarii este spectaculoasă primăvara, cea mai bună perioadă pentru activități Delta Dunarii este la sfârșitul lui aprilie și începutul lunii mai. Dar trebuie să țineți cont de faptul că pescuitul nu este permis.
  Puteți merge pentru a admira natura, pentru a vedea revenirea ei la viață după iarna plină geroasă. Acum se întorc și majoritatea păsărilor, oferind un spectacol de aripi în fiecare zi pe cer. Vara, chiar dacă nu este la fel de spectaculoasă ca primăvara, rămâne principalul sezon turistic. Acum se poate pescui în voie, la primele ore ale dimineții sau seara târziu, după lăsarea întunericului. O dată cu toamna, Delta Dunarii revine la pace. Păsările călătoare încep să plece spre țări mai calde, dar acesta este anotimpul pentru pescuit Delta Dunarii. Localnicii spun că toamna este imposibil să arunci undița în apă și să nu prinzi nimic.

Pescuit Delta Dunarii pe brațele Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe

  Pescuit Delta Dunarii printre 160 de specii de pește. Mlaștinile de stuf acoperă 1563 km pătrați, fiind una dintre cele mai mari întinderi unice de stuf din lume. Delta este nu numai locație de pescuit Delta Dunarii, este un refugiu pentru iubitorii de animale sălbatice, observatori de păsări, oricine dorește să se îndepărteze de agitația orașului pentru câteva zile și să stea pentru relaxare câteva zile. Pentru cei care vor să facă plajă există chiar și zone amenajate la Sulina și la Sfântu Gheorghe.
  După ce a traversat mai multe țări și a absorbit nenumărate căi navigabile mai mici, Dunărea se golește în Marea Neagră, la sud de granița cu Ucraina. La Tulcea, râul se împarte în trei canale separate, pe fiecare din ele fiind o locatie de pescuit Delta Dunarii – brațele Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe, creând o zonă plutitoare și stânci de nisip.

Orașul Tulcea este poarta de intrare pentru activitati Delta Dunarii

  Activități Delta Dunarii sunt nenumărate. De la pescuit, la plimbări pe canale, de la vizită în Pădurea Letea, la un popas și o ciorbă de pește autentică pe malul apei.
  Cucerit de romani si cu câteva perioade de stăpânire bizantină și otomană, Tulcea este un important oraș port cu o istorie care te întoarce în timp. O mulțime de clădiri cu arhitectura secolelor trecute te întâmpină pe străzile pietruite.
  Pescuit Delta Dunarii și locurile pe care le poți vizita și găsi cazare
  Pescuit Delta Dunarii se poate face și pe malul apei în localități pitorești și plice de farmec, cu căsuțe mici acoperite cu stuf si rame albastre la geamuri. Cu timpul, multe localități s-au dezvoltat, iar astăzi au devenit adevărate puncte de atracție turistică. Când vii pentru prima dată în zonă, ar fi bine pe lângă pescuit Delta Dunarii să faci și vizite și activitati Delta Dunarii, plimbări cu barca, răsăritul și apusul de soare pe lacuri.

  Pădurea Letea este o zonă unică, cu copaci seculari care străpung dunele de nisip, lacuri cu apă sărată, vegetație sălbatică și caii sălbatici, precum și satul tradițional cu localnici care își petrec după-amiaza la bufet, iar seara ies cu o undiță pentru a asigura masa cu pește a familiei.
Mila 23 este un sătuc mic, accesibil doar cu barca, un loc relaxant. Satul este locuit în mare parte de lipoveni, cunoscuți ca fiind pescari iscusiți care iți pot recomanda locatie de pescuit Delta Dunarii.

Pescuit Delta Dunarii și cea mai buna locatie de pescuit Delta Dunarii

  Pescuit Delta Dunarii, chiar dacă nu este un obiectiv fixat încă de la începutul călătoriei, este imposibil să nu stai măcar jumătate de oră pe malul apei, privind pluta. Poate ai noroc la sfârșit de pescuit Delta Dunarii. Alegând un localnic care să vă conducă în cea mai bună locatie de pescuit Delta Dunarii este cea mai bună alegere.
  Ei cunosc locurile, au experiență, de la an la an se pot modifica locurile. Pentru o captură bogată după câteva ore de rătăcit pe lacurile din Delta Dunarii alegeți un om al apelor. Cu el nu veți da greș.
  Pescuit Delta Dunarii este cea mai veche activitate a vechilor locuitori ai deltei. În prezent, pescuitul a devenit și o activitate economică, deoarece oamenii de aici își câștigă traiul zilnic. O activitate comercială, prin care pescarii iscusiți pleacă dimineața devreme în locuri special alese și până la orele prânzului se întorc cu peștii.

  Locatie de pescuit Delta Dunarii delimitate de administrația Deltei
  Locatie de pescuit Delta Dunarii se găsesc atât pentru pescuitul staționar – pescuit la crap și somn, dar și pentru pescuitul la răpitor – știucă sau biban. Locatie de pescuit Delta Dunarii găsiti pe Lacul Fortuna. Acesta este unul dintre cele mai mari lacuri din Delta Dunarii. Aveți voie să pescuiți atât de pe mal, cât și din barcă. Canalul Olguța este frecventat de pescarii iscusiți care caută să pescuiască la biban și la știucă.
  Accesul se poate face doar cu barca. Balta lui Traian și brațul vechi al Dunarii sunt două zone ideale pentru pescarii iscusiți care vor să stea departe de zgomotul produs de bărcile cu motor care tranzitează lacurile.
  Apele din jurul satului Mila 23 sunt foarte accesibile pescarilor care vor să facă un pescuit liniștit de pe mal.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre pescuit Delta Dunarii

  Pescuit Delta Dunarii nu se poate face în orice loc doriți. Chiar dacă acestea sunt locurile recunoscute pentru pescuit și activitati Delta Dunarii, autoritățile pot emite mai mereu zonele de prohibiție ale zonei. Unele zone se închid pentru o anumită perioadă pentru refacere a florei acvatice, a peștilor sau a faunei zonei respective. Aceste ordine sunt emise în fiecare primăvară și ar trebui să urmăriți siteurile specializate sau să întrebați localnicii. Ei cunosc toate detaliile și vă pot indica locație de pescuit Delta Dunarii.
  Ca să intri în Rezervația Delta Dunarii trebuie să știi că trebuie să achiți o taxă de acces. Aceasta este în valoare de 5lei/ persoană/ zi, 15lei/ persoană/ săptămână și de 30lei/ persoană/ lună. Permisul pentru pescuit este în valoare de 30lei/ an. Iar dacă veniți cu autoturismul personal trebuie să plătiți 10lei/ zi, dar nu uitați că nu puteți ajunge cu mașina oriunde doriți.

  Delta Dunarii este a treia cea mai mare biodiversitate din lume
  Peste 5000 de specii de floră și faună, kilometri de canale, insulițe și lacuri, precum și locuri în care omul nu a pus niciodată piciorul.
  45 de specii de pești de apă dulce, inclusiv sturioni purtători de icrele cele mai scumpe, sturioni de Dunăre si sturioni europeni. Locul ideal pentru păsările migratoare, care se opresc aici în drumul lor spre partea de nord a Europei, dar sunt și păsări care își au tot anul casa în Delta Dunarii. Sunt peste 300 de specii de păsări, iar pelicanii sunt cei mai iubiți si urmăriți de turiști, gâște, cormorani, rațe sălbatice, lebede elegante, vulturi, o specie protejată, berze. Marea majoritate a speciilor sunt protejate de lege, fiind exemplare pe care de dispariție.
  Aici vin pentru a face, pe lângă pescuit in Delta Dunarii, și ședințe de fotografie. Este important ca în cazul celor care vin pentru fotografie să ia tururi foto ghidate de localnici.

  Gastronomia locală, cele mai delicioase rețete din Delta Dunarii
  Mâncarea tradițională este pe bază de pește. În Deltă, peștele este folosit la prepararea mai multor tipuri de ciorbe, supe, chifteluțe, ardei umpluți, toate preparatele având în compoziție peștele.
  Fie că este vorba despre tocană de pește sau pește prăjit, pește umplut sau borș, toate rețetele gastronomice sunt delicioase. Localnicii spun că secretul stă în apa în care este fiert peștele.
  Storceagul este o supă specifică lipovenilor, care se prepară ca borșul de pește, doar că baza lui este carnea de sturion. Storceagul este gătit cu apă din Dunăre, în care se fierb ceapă, morcovi, țelină, varză, cartofi. La final se adaugă roșiile și bucăți de brânză proaspete. Gustul supei este desăvârșit la final cu ou și mărar.
  Numărul oamenilor care doresc să viziteze Delta Dunarii este în creștere, așa că ar fi bine să vă faceți din timp o rezervare la Lebada Luxury Resort & SPA, un paradis în mijlocul apelor, un loc în care luxul și relaxarea se întâlnesc cu natura virgină. De la apartamentele de lux și serviciile de spa exclusiviste, până la plimbări cu lotca pentru a surprinde cele mai bune cadre la apus de soare.

pescuit Delta Dunarii
locatie de pescuit Delta Dunarii

Experimentează adevăratele aventuri la pescuit