EXPERIMENTEAZĂ MAGIA IERNII ÎN DELTA DUNĂRII

la Lebăda Luxury Resort & Spa

SINGURA LOCAȚIE DESCHISĂ PE TOT PARCURSUL ANULUI

În timpul sezonului rece, Delta Dunării se transformă într-o lume fermecată, iar Lebada Luxury Resort & SPA vă invită să descoperiți această frumusețe deosebită.

Imaginați-vă priveliștile încântătoare ale Deltei acoperite de zăpadă. Lacurile și canalele pe alocuri înghețate devin o scenă de basm, iar păsările migratoare adaugă o notă de viață în peisajul alb și liniștit.

Descoperiți farmecul iernii la Lebada Luxury Resort & SPA, unde fiecare colț ascunde o surpriză și fiecare activitate vă aduce mai aproape de frumusețea naturii și de confortul luxuriant.

PEISAJE IERNATICE UIMITOARE

În inima iernii, Delta Dunării se transformă într-o lume fermecată, iar la Lebada Luxury Resort & SPA, suntem mândri să vă ghidăm într-o călătorie prin peisaje care încântă simțurile.

Delta Împodobită cu Zăpadă:
Când primii fulgi de zăpadă cad în tihnă, Delta devine o pânză albă și pură. Canalele și lacurile, adormite pe alocuri sub stratul de zăpadă, creează un peisaj magic, în care linia delicată dintre apă și gheață se conturează sub ochii privitorilor curioși.

Păsări de Iarnă:
Iarna aduce o liniște specială în aer, dar și o viață secretă. Păsările care aleg să rămână în Deltă pentru odihnă, creând o priveliște vibrantă chiar și în tăcerea zăpezii. Pelicanii creți și cormorani își găsesc adăpostul pe arii umede înghețate, creând un tablou uimitor de natură vie.

Răsărituri și Apusuri de Vis:
Priveliștile răsăritului și apusului de soare în Delta în iarnă sunt de o frumusețe aparte. Culorile delicate ale cerului se amestecă cu reflexiile în apă, oferind momente efemere, dar inconfundabile.

Vă invităm să pășiți în acest tărâm fermecat, unde fiecare aspect al naturii aduce cu sine o poveste unică. La Lebăda, vă oferim șansa de a descoperi aceste minuni ale iernii într-un cadru luxuriant și primitor.

iarna in delta dunarii

RELAXARE ȘI CONFORT

Când iarna acoperă Delta Dunării cu mantaua sa albă, Lebada Luxury Resort & SPA deschide ușile către o experiență de relaxare într-un confort luxuriant.

Camerele noastre sunt adevărate sanctuare de confort, oferind o privire deosebită asupra frumuseții inconfundabile a Deltei Dunării în sezonul iernii. Fiecare cameră este atent decorată, creând un echilibru perfect între eleganță și căldură.

Fiecare pat este pregătit cu atenție, asigurându-ne că vă odihniți în cele mai fine lenjerii de pat.

Băile spațioase sunt echipate cu produse Rituals pentru a vă oferi o experiență de relaxare completă.

Micul dejun în cameră vă oferă posibilitatea să vă bucurați de dimineți confortabile

DELICII CULINARE

O Simfonie a Gusturilor Locale și Internaționale:

Meniul nostru diversificat combină aromele tradiționale locale cu cele internaționale, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Fiecare preparat este pregătit cu atenție și pasiune de către bucătarii noștri talentați. Restaurantul Danube Pride devine astfel un loc în care fiecare masă devine un festin culinar, iar oaspeții se pot bucura de bucate fine într-un cadru elegant și relaxant.

MIC DEJUN

DANUBE PRIDE

HAKUCHO

CĂMARA LIPOVEANULUI

EL FOUAD

UP THE RIVER SPA

Oaza noastră de relaxare

La Lebada Luxury Resort & SPA, ne-am propus să vă oferim un refugiu de iarnă în care să vă răsfățați și să vă eliberați de stresul acumulat.

Piscină Interioară și Jacuzzi-uri:
Înconjurată de peisajul feeric al Deltei Dunării, piscina noastră interioară și jacuzzi-urile vă așteaptă pentru momente de relaxare supremă. Apa caldă și atmosfera plină de liniște vă oferă o experiență de neuitat, sub privirile atente ale naturii înconjurătoare.

Masaje și Tratamente Ayurvedice:
Experimentați răsfățul suprem al masajelor și tratamentelor noastre. De la masaje de relaxare completă la terapii ayurvedice și scruburi speciale pentru sezonul rece, terapeuții noștri dedicați vă vor ajuta să vă recâștigați echilibrul interior și să vă îmbogățiți starea de bine.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 (729) 669 933
EMAIL: info@newlebadaresort.com