Lebăda Luxury Resort & Spa

UN MOD EXCLUSIV DE A FACE BUSINESS

Găzduiește următorul tău eveniment corporate în locațiile elegante ale resortului nostru, cu servicii precise și atente care fac totul posibil.

Transformă-ți conferința, cina sau prezentarea într-un succes!

INSPIRAȚIE PENTRU ECHIPA TA

Alege dintr-o varietate de pachete special adaptate pentru evenimentul tău.

Selectează configurația care ți se potrivește, de la teatru, banchet sau sală de consiliu până la sală de clasă sau recepție de cocktail, și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul, pentru un eveniment corporate impecabil.

ECHIPĂ PERSONALĂ PENTRU EVENIMENTUL TĂU

Echipa noastră creativă va transforma spațiile noastre exclusive de evenimente după dorința inimii tale, realizând cele mai ambițioase proiecte și făcându-le și mai extraordinare decât ți-ai imaginat.

De la întâlniri private de afaceri la conferințe la scară largă și cine extraordinare, oferim meniuri pentru toate gusturile și ocaziile.

Permiteți-ne să depășim cele mai îndrăznețe așteptări!

CAMERE REMARCABILE CARE OFERĂ INTIMITATE ȘI EXCLUSIVITATE

Explorați colecția noastră de camere, ideale pentru întâlniri de afaceri într-un cadru relaxat, activități de team-building sau un cocktail intim. Iată o colecție de camere ideală pentru a găzdui următorul tău eveniment.

CAMERĂ EXECUTIVE TWIN CU BALCON
APARTAMENT JUNIOR
CAMERĂ EXECUTIVE KING CU BALCON
CAMERĂ DUBLĂ STANDARD

EXPERIENȚE CULINARE

De la cine fastuoase, la sesiuni interactive de degustare de vinuri cu somelierii noștri experți, o lume de experiențe culinare va aprofunda conexiunile și va îmbunătăți următorul eveniment.

Echipele noastre dedicate vor crea experiențe culinare personalizate care vă vor încânta oaspeții.

RESTAURANT DANUBE PRIDE
 • Servire în regim buffet
 • Capacitate între 40 și 200 oaspeți
RESTAURANT TRADIȚIONAL CHERHANA
 • Capacitate exterioară 120 oaspeți
 • Capacitate interioară 150 oaspeți
RESTAURANT LIBANEZ EL FOUAD
 • Selecție de cele mai intense arome orientale
 • Capacitate între 20 și 70 oaspeți

SĂLI DE CONFERINȚĂ
FLEXIBILE

De la sesiuni de lucru până la conferințe mari, sălile noastre se adaptează fără efort pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Proiectate atent, fiecare dintre aceste săli oferă exclusivitate, intimitate și acces la cea mai recentă tehnologie.

Cu ani de experiență în crearea de evenimente care oferă cele mai înalte niveluri de productivitate, echipa noastră dezvoltă legături puternice cu echipa ta, creând itinerarii personalizate și executând fiecare întâlnire fără cusur.

SALA NEW YORK

Capacitate de până la 150 de persoane în aranjament TEATRU cu videoproiector, ecran de proiecție și toate materialele de birotică necesare. Aceasta dispune de lumina naturală, acces direct către terasa exterioară proprie

SALA SINGAPORE

Capacitate de până la 50 de persoane în aranjament TEATRU cu videoproiector, ecran de proiecție și toate materialele de birotică necesare. Aceasta dispune de lumina naturală, acces direct către terasa exterioară proprie

SALA SIDNEY

Capacitate de până la 25 de persoane în aranjament TEATRU cu videoproiector, ecran de proiecție și toate materialele de birotică necesare.

CLUB ELEMENTS

Configurație dinamică, cu o capacitate de până la 250 de persoane în aranjament teatru

TRANSFER IMPECABIL

Pentru a ajunge la noi este necesar transferul cu barca, traseul special ales reprezintă în sine o călătorie pe lacurile și canalele Deltei Dunării iar preluarea se face de la Debarcader Lebăda din localitatea Murighiol.

Mașinile personale le veți lăsă în siguranță în parcarea noastră aflată la 100 de metri de locul de îmbarcare. Parcarea este fără costuri și dispune de supraveghere video și pază umană 24/7.

Experiența ta la Lebăda Luxury Resort & SPA

ACTIVITĂȚI DE GRUP

Recompensa supremă pentru clienții sau angajații tăi – activități de relaxare în inima Deltei Dunării care garantează cel mai înalt nivel de entuziasm. De la excursii pentru a descoperi cele mai frumoase locuri din Delta Dunării până la activități de grup în grădina resortului sau acces la cele 5 piscine (4 exterioare și 1 interioară)

Cere Ofertă

  Informatii de contact

  EVENIMENT ÎN SIGURANȚĂ

  Continuăm să oferim siguranță, intimitate, experiențe frumoase și să prezentăm frumusețea Deltei Dunării, astfel încât să puteți experimenta un eveniment fără griji, cu cel mai înalt grad de siguranță.

  Hotel New Lebada Resort Delta Dunarii