În inima sălbatică a Deltei Dunării, acolo unde brațele sale se întind către Marea Neagră, se află o perlă ascunsă. O oază de liniște și lux care își așteaptă oaspeții pentru a le oferi o experiență unică, plină de frumusețe naturală și rafinament. Acest loc special este New Lebada Resort, singurul refugiu de cinci stele din Delta Dunării.

Experiența New Lebada Resort

De la servicii personalizate, până la ambientul elegant și sofisticat al spațiilor noastre, fiecare detaliu este atent gândit pentru a îmbogăți sejurul tău. Însă, ceea ce ne diferențiază cu adevărat este legătura profundă pe care o facilităm între oaspeții noștri și peisajul natural spectaculos al Deltei Dunării.

Aventura în Delta Dunării

În fiecare zi a sejurului tău, Delta Dunării se dezvăluie în toată splendoarea sa. Plimbările cu barca, tururile ghidate sau observarea păsărilor sunt doar câteva dintre activitățile prin care poți explora și admira diversitatea faunei locale. Călătorești pe canale înguste unde stufarisul se apleacă deasupra apei, descoperi lacuri izolate, populate de pelicani, cormorani și multe alte specii de păsări.

Confort și Relaxare

După aventurile zilei, New Lebada Resort îți oferă spațiul perfect pentru relaxare și regenerare. Pășește în spa-ul nostru luxos pentru a te răsfăța cu tratamente corporale, sau retrage-te în liniștea camerei tale pentru a te bucura de confortul suprem și de priveliștea care îți taie răsuflarea. Fiecare moment al zilei se încheie cu o cină rafinată în restaurantul nostru, unde bucătarii noștri îți vor încânta papilele gustative cu preparate culinare inspirate din bogăția gastronomică a regiunii.

La New Lebada Resort, cazarea nu este doar un loc unde să îți petreci noaptea, ci un spațiu care îmbogățește fiecare moment al sejurului tău.

O invitație de neuitat

Te așteptăm să descoperi minunățiile Deltei Dunării și să trăiești o experiență inegalabilă la New Lebada Resort. Un sejur în care aventura și relaxarea se îmbină într-un mod perfect, înconjurată de frumusețea naturală a uneia dintre cele mai impresionante rezervații biosfere din lume.