SEJUR SPECIAL DE CRĂCIUN

Petreceți sărbătorile într-un mod cu totul special alături de noi și de invitații noștri de seamă, Ionuț și Doina Dolănescu!

La Lebada Luxury Resort & SPA, vă invităm să vă bucurați de magia Crăciunului într-un cadru feeric, cu momente memorabile și ospitalitate desăvârșită. Descoperiți pachetul nostru special de Crăciun și fiți parte dintr-un sejur unic, plin de bucurie și surprize.

PACHET DE CRĂCIUN 2023

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de Crăciun începe de la 283 EUR/persoană | Perioadă: 23-26 decembrie

Paradisul Deltei din locurile ascunse ale României își dezvăluie magia și pe timpul iernii, când totul e cuprins de gheață. Într-un peisaj mirific, canalele se liniștesc, iar viața din Deltă capătă alt ritm. Și vine vremea Crăciunului, când cauți cadrul cald și ideal, bun păstrător de tradiții și trăiri autentice, unde să celebrezi cea mai importantă sărbătoare a anului. 

Și unde altundeva să îți petreci cel mai frumos Crăciun în inima Deltei Dunării, dacă nu la Lebăda Luxury Resort & Spa? Te așteptăm în spiritul festiv al unui sejur luxos de 5 stele, cu o cazare de trei nopți, specialități culinare tradiționale, mese speciale și o petrecere dedicată cu muzică live. Atenția la miciile detalii, regăsită în toate serviciile și facilitățile resortului, sunt marca ospitalității noastre.

CRĂCIUN MAGIC

Descoperă magia Crăciunului la Lebada Luxury Resort & SPA!
Cu pachetul nostru special de Crăciun, cei mici vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun, creând amintiri de neuitat.

În această sărbătoare, aducem bucurie și zâmbete în inimile celor mici, oferindu-le experiențe magice. Alege Lebada Luxury Resort & SPA pentru a celebra Crăciunul într-un mod unic și memorabil

ACTIVITĂȚILE

Pachetului de Crăciun

MOȘ CRĂCIUN & SPIRIDUȘII

MESE BOGATE

ACTIVITĂȚI LA PISCINĂ

TRADIȚII ROMÂNEȘTI

PETRECERI CU MUZICĂ LIVE

GUSTĂRI TRADIȚIONALE

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 (729) 669 933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pregătește-te de petrecerea unui Crăciun de Poveste în Delta Dunării!

De restul, ne ocupăm noi.

  BINE AI VENIT,
  TE VEI SIMȚI CA ACASĂ!

  iarna in delta dunarii

  Specialiștii noștri au creat un pachet exclusivist de Crăciun și o atmosferă magică, pe care nu o găsești în altă parte. Împletind confortul de lux cu tabloul naturii sălbatice din inima Deltei, îți oferim experiența unor amintiri prețioase peste timp. Vacanța ta de Crăciun, pe o insulă privată în Delta Dunării! Reîncarcă-te, vizitând primul sit natural din România din Patrimoniul UNESCO.

  Într-o atmosferă primitoare de Sărbătoare, sejurul tău confortabil de Crăciun îți oferă acces la toate facilitățile resortului. Te poți relaxa în centrul complet de wellness cu piscină interioară, terapii asiatice și ayurvedice, sală de fitness, saună uscată și umedă. Din luxul și intimitatea camerei tale, ambianța ultramodernă te inspiră să-ți comanzi o cină romantică sau de ce nu, un masaj terapeutic.

  Alătură-te petrecerii din seara de Crăciun!

  Vino alături de noi în călătoria din Ajunul Crăciunului, pentru o selecție de creații culinare tradiționale, băuturi de excepție și petrecerea de care ai nevoie. Vei descoperi experiența unică a Deltei în singurul resort de 5 stele, deschis tot anul. Ți-am pregătit momente artistice speciale, muzică live și întâlnirea memorabilă cu Moș Crăciun, deopotrivă pentru toți copiii mici și mari.

  Sejurul de Crăciun în Deltă îți dă startul la răsfățul de sfârșit de an! În buna tradiție Lebăda, bucătarii noștri deja celebri nu dezamăgesc niciodată cu bucate alese pentru cele mai pretențioase gusturi. Meniurile tradiționale se îmbină regește cu răsfățurile moderne de 5 stele. Și ce ar fi Crăciunul fără jocuri? Cu prietenii sau în familie, bucurați-vă împreună de mini casino, biliard sau board games.

  CRĂCIUN DE POVESTE ÎN DELTA DUNĂRII

  Poveștile de Crăciun nu sunt doar pentru copii.

  Acestea se scriu la orice vârstă, cu amintirile celor mai prețioase momente. Experiențele tale spectaculoase de la Lebăda Luxury Resort & Spa sunt prioritatea noastră. Te invităm să îți regăsești pacea într-un refugiu confortabil și odihnitor. În locația de lux în Delta Dunării, înconjurată de ape și de grădini luxuriante, fiecare cameră oferă o amenajare elegantă, primitoare și ultramodernă.

  Design-ul armonios al camerelor pune accentul pe zona de relaxare, cu vederi panoramice ale Dunării sau ale grădinilor resortului de cinci stele. Influențele de vacanță și de lux discret inspiră creativitatea, creând cadrul ideal pentru încărcarea bateriilor de peste an. Senzațiile din Deltă te așteaptă și în cele trei restaurante principale, cu specific tradițional, modern-internațional și libanez.