În inima Europei se află un teatru natural impresionant, Deltei Dunării, una dintre cele mai vaste și bine conservate zone umede din lume. Cu un ecosistem divers și complex, Delta Dunării este acasă pentru o bogăție uluitoare de viață sălbatică, care încântă și fascinează orice vizitator. Această oază este deschisă pentru dumneavoastră la New Lebada Resort.

Un Paradis al Păsărilor

Delta Dunării este adesea numită “paradisul păsărilor”, găzduind peste 300 de specii de păsări, multe dintre acestea fiind protejate la nivel internațional. De la pelicanii maiestoși la rândunici și corcoduși, fiecare sezon aduce un nou spectacol de zbor și cântec. Cu ajutorul binoclurilor disponibile la New Lebada Resort, veți avea privilegiul de a observa aceste creaturi în mediul lor natural, într-un spectacol vibrant de culoare și viață.

Animalele Terestre și Acvatice

Delta Dunării nu este doar despre păsări. Ea găzduiește o mulțime de mamifere, inclusiv vulpi, mistreți și vidre, precum și o gamă largă de pești și amfibieni. Aici puteți întâlni una dintre cele mai mari populații de sturioni din lume, pești cunoscuți pentru icrele lor prețioase. Având în vedere angajamentul nostru pentru conservare la New Lebada Resort, vă încurajăm să vă bucurați de peisajele uluitoare și de fauna fascinantă fără a perturba echilibrul delicat al naturii.

Aventuri în Delta Dunării

De la excursii ghidate cu barca, la plimbări prin pădure și pescuit, experiențele noastre personalizate vă permit să vă apropiați și să apreciați mai bine această zonă de frumusețe sălbatică. Fie că doriți să urmăriți rasaritul în timp ce ascultați trilurile păsărilor sau să căutați urmele viețuitoarelor nocturne într-o excursie cu lanternă, echipa noastră de la New Lebada Resort este aici pentru a vă asigura o experiență de neuitat.

Relaxare în Lux la New Lebada Resort

La New Lebada Resort, oferim o evadare luxoasă în mijlocul naturii. Oaspeții noștri beneficiază de cazare de lux, cu vederi panoramice asupra Deltei, facilități premium și servicii personalizate. După o zi de explorare a naturii, puteți să vă relaxați în spa-ul nostru, să savurați delicatese locale în restaurantul nostru gourmet sau pur și simplu să vă bucurați de liniștea și frumusețea împrejurimătoare de pe terasa privată a camerei dvs.

Invitați-vă la o experiență unică în natură și descoperiți minunățiile Deltei Dunării la New Lebada Resort. Nu este doar o escapadă, este o conexiune profundă cu natura în cea mai pură și mai autentică formă a ei. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați nouă în această călătorie extraordinară.