PREPARATE CULINARE SPECIALE ÎN DELTA DUNĂRII
PENTRU IUBITORII DE GUST BUN

Lebăda Luxury Resort & Spa

Sejurul tău în Delta Dunării e un prilej de răsfăț culinar
Te așteptăm în 3 Restaurante

Experiența bucătarilor noștri profesioniști în perfecționarea rețetelor tradiționale din Delta Dunării îți asigură o explorare culinară internațională de zile mari. Încearcă cele trei meniuri bogate – tradițional românesc/lipovenesc, internațional și libanez, dedicate pasionaților de gust bun care sunt mereu în căutarea preparatelor culinare inedite. Descoperă lumea bucătăriei Lebăda Luxury Resort & SPA, într-un spațiu luxos de 5 stele cu vederi panoramice, pe o insulă privată în inima patrimoniului UNESCO, Delta Dunării.

În satul Crisan, pe brațul Sulina, la mila 13,5, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă, ajungi în paradisul verde de pe ape numit Lebăda. Aici simți din primul moment că ți-ai găsit refugiul de lux pentru amintiri unice în Delta Dunării. Ospitalitatea personalului nostru primitor și confortul serviciilor resortului te vor cuceri la fiecare pas, cu sesiuni de răsfăț și relaxare. Poți explora frumusețile nemărginite ale Deltei și să te delectezi cu specialitățile culinare din cele trei restaurante, acompaniate în fiecare seară de muzică LIVE.

Lebăda Luxury Resort & SPA se află exact în inima Deltei, la 41 de km de Tulcea. Dacă te pasionează aventurile în mijlocul naturii sălbatice și pescuitul, dar în același timp apreciezi confortul luxului de cinci stele și preparatele delicioase care te duc la nivelul următor, ai ajuns în locul ideal. Te poți bucura de vechile rețete culinare, păstrate în spiritul tradiției românești și lipovene, încercând gusturi noi pe bază de pește, fructe de mare, diferite sortimente vegetariene și de carne. Acordăm o atenție specială gamei dedicate intoleranței la gluten și meniurilor concepute pentru copii.

MICUL DEJUN

Micul-dejun de 5 stele la cazare în Delta Dunării se servește sub forma unui bufet suedez în restaurantul Danube Pride și celebrează diversitatea culturală a tradițiilor culinare, printr-un meniu bogat în produse artizanale și preparate tradiționale.

Te așteaptă specialități din Italia și Spania, dar și deliciile tradiționale românești, lipovenești și libaneze. Poți da startul fiecărei zile cu selecțiile noastre de ceaiuri, cafea și shoturi imuno-boost, sau de ce nu, poți savura în tihnă un pahar de șampanie. 

MICUL DEJUN LA LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA

CHERHANA-CĂMARA LIPOVEANULUI

Cherhana Cămara Lipoveanului oferă o experiență aparte cu mâncare cu specific pescăresc, însă nu se limitează la aceasta. Îți vei putea alege și alte specialități de carne și brânzeturi alese, servite de asemenea sub forma unui bufet suedez. Astfel, îți poți cultiva gusturile și preferințele culinare, delectându-te cu toate preparatele, în baza unei singure taxe fixe. Masa poate fi luată și pe terasa restaurantului, la prânz și cină, iar după lăsarea serii vei avea bucuria unei atmosfere muzicale și dansante pe malul Dunării.   

EL FOUAD-RESTAURANT LIBANEZ

El Fouad, primul restaurant cu specific libanez din Delta Dunării, se desfășoară pe o terasă acoperită, perfect armonizată cu designul de 5 stele al resortului. Chef Fouad a creat din pură pasiune rețetarul pentru cele mai bune preparate libaneze și deserturi de casă – cu foietaje și arome de dulcețuri fine. Inspirați de frumusețea naturală a Deltei Dunării, am creat această oază de răsfăț unde să-ți hrănești simțurile cu mâncare libaneză sănătoasă, familiară ca gust celor mediteraneene și arăbești. 

CAUȚI EXPERIENȚA COMPLETĂ DE 5 STELE
PENTRU UN EVENIMENT ÎN DELTA DUNĂRII?

Pentru mesele festive și celebrările marcante din viața ta, evenimente personale sau corporate, Lebăda Luxury Resort & SPA e destinația primordială pentru iubitorii de bun gust, eleganță și lux, în mijlocul naturii sălbatice din Delta Dunării. Indiferent de ocazie, menirea noastră este să îți oferim experiențe culinare excepționale, de la locații, la servire, prezentare și gust. Te așteptăm în cele trei restaurante, care servesc în regim de bufet și à la carte, în interior și pe terase, în camere, pe apă –  pentru cine plutitoare sau în locuri special amenajate, pentru cine private.  

AFLĂ MAI MULTE DESPRE RESTAURANTELE NOASTRE

DANUBE PRIDE

– Meniu internațional: Bufet și à la carte

Deschis pentru: Mic-dejun, Brunch, Prânz, Cină, Cocktailuri

Restaurantul internațional Danube Pride dă viață celor mai inedite experiențe culinare în Delta Dunării, într-o ambianță elegantă, vibrantă și relaxantă. Te invităm la rețetele savuroase ale bucătăriei dobrogene, într-o varietate de arome specifice zonei, completate de influențele mâncărurilor europene.

Lumea gastronomică Danube Pride îți dezvăluie preparatele speciale ale meniului internațional, pe ritmuri muzicale de interior sau pe terasa de pe malul Dunării: Caviar de nisetru, Ispită pescărească, Platou rece pescăresc, Salată icre de știucă natur, Zacuscă de morun, Pastramă de crap, Storceag de morun, Ciorbă de văcuță, Borș pescăresc, Calcan la cuptor, Cotlet de sturion la plită, Crap prăjit, Simfonie cu fructe de mare pe pat de cartofi, Caracatiță la grătar, Midii în sos de vin alb cu roșii și usturoi, Paste patru brânzeturi & trufe, Ceafă de porc la jar de cărbuni, Sandwich vegetarian, Lebăda gurmand burger, Pizza Lebăda, Tort Framboisier, Tiramisu speculoos sau Plăcintă dobrogeană la desert. 

CHERHANA
CĂMARA LIPOVEANULUI

– Meniu tradițional: Bufet (all you can eat) 

Deschis pentru: Prânz, Cină  

Cherhana Cămara Lipoveanului este locul ideal în Delta Dunării unde să încerci variate preparate din pește proaspăt, cu specific tradițional românesc și lipovenesc.

În cadrul resortului de 5 stele nu poți rata festinul culinar pe care ți-l oferă bufetul micului nostru restaurant de tip cherhana de pe malul Dunării. Aici totul totul e inclus, ca să deguști în pace toate delicatesele culinare, ori de câte ori dorești. Cămara Lipoveanului e un concept unic în Delta Dunării și îți propune un meniu autentic savuros, pentru o experiență culinară de neegalat. 

EL FOUAD-LEBANESE CUISINE

– Meniu din Orientul Mijlociu: à la carte

Deschis pentru: Brunch, Cină  

Meniul Libanez El Fouad îți răsfață simțurile cu adevărate opere culinare și te poartă într-o călătorie gastronomică completă – de la gustări reci și calde, supe, preparate la grătar și la cuptor, până la specialități pe plită, garnituri, salate și deserturi tradiționale: Hummus cu creveți, Babaganoj, Sărmăluțe în foi de viță de vie, Mutabal, Caracatiță sote, Sambusek cu carne, Roll în foietaj cu brânză, Falafel, Ras asfour de vită, Cremă de ciuperci, Shish kebab de oaie, Mixt grill, Cotlet de berbecuț, Aripioare de pui libaneze, Batukany kebab, Kafta, Bărcuțe cu cascaval și sujuc, Manakish cu zatar, Specialitate de vită, File de somon pe plită, Sote de limbă de miel, T-bone pe plită, Batata harra cu mentă și usturoi, Tabbouleh, Fattoush, Salată de avocado, și la desert – Muhalabia, Kataif, Kunafe, Baklava sau Pistaccio libanez. 

Contactează-ne

REZERVĂRI INDIVIDUALE

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40-729.669.933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

EVENIMENTE ȘI GRUPURI CORPORATE

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
PROGRAM: Luni-Vineri 09:00-18:00
EMAIL: sales@newlebadaresort.com

Suntem aici pentru tine!

Solicită oferta pentru perioada dorită și revenim către tine în cel mai scurt timp posibil!