PACHET REVELION IN DELTA DUNARII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de Revelion începe de la 278 EUR/persoană | Perioadă: 30 decembrie – 2 ianuarie

Pachetul nostru de Anul Nou vine ca o desfătare pentru sărbătorirea Petrecerii de Revelion în Delta Dunării. Te așteptăm cu selecții alese de preparate extravagante, program artistic dedicat și muzică interpretată live. Îți propunem trei nopți de vis, în care să te lași purtat de farmecul insulei private cu vederi panoramice ale Dunării, în paradisul de cinci stele – Lebăda Luxury Resort & Spa. 

Petrecerea de Revelion se desfășoară într-o ambianță exclusivistă, dedicată acelora care știu aprecia bunăstarea luxului discret, în mijlocul naturii sălbatice. Cina festivă va combina armonios meniurile tradiționale cu mult iubitele preparate din import. Renumitele delicatese ale bucătarilor noștri îți vor garanta o noapte memorabilă, într-o atmosferă festivă, cu muzică, dans și băuturi rafinate.

OFERTA INCLUDE

 • Cazare 3 nopți în camere de 5 stele
 • Mic dejun variat inclus
 • Cină festivă cu băuturi incluse (31 Decembrie)
 • Petrecere cu muzică live și momente artistice
 • Acces la toate facilitățile resortului

Petrecerile tematice sunt opționale și se tarifează separat.

 • Petrecere tematică (30 Decembrie)
 • Petrecere românească de Sf. Vasile

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pregătește-te de petrecerea de Revelion în Delta Dunării!

An Nou Fericit și La Mulți Ani!

  Bine ai venit,
  celebrează Anul Nou cu stil!

  Întâmpină noul an cu stil, într-o manieră fastuoasă! Pregătește-te pentru un sejur plin de farmec, cu 3 nopți de vacanță. Specialiștii noștri experimentați ți-au pregătit în detaliu Pachetul de Revelion de 5 stele, în inima Deltei. Așteaptă-te la experiențe culinare extraordinare, momente artistice strălucitoare, băuturi alcoolice premium și muzică live de care să se bucure toată lumea.   

  Alege-ți pachetul ideal de divertisment pentru Anul Nou, într-un refugiu al relaxării în Delta Dunării. Resortul Lebăda Luxury Resort & Spa te primește în spațiile uimitoare, care îmbină confortul de lux cu frumusețea naturii. Grădini luxuriante pun în valoare energia vibrantă a locației unice, înconjurată de ape – pe brațul Sulina, în localitatea Crișan, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă.

  Petrecerea care durează toată noaptea!

  Experimentează Revelionul sub semnătura Lebăda Luxury Resort & Spa, într-o atmosferă ospitalieră de Sărbătoare. Te invităm să te bucuri de noaptea dintre ani în cea mai emblematică locație din Delta Dunării. Îți punem la dispoziție toate facilitățile de lux ale resortului de cinci stele, pentru o vacanță completă de Revelion. Singuri sau alături de prieteni ori familie, toată lumea e bine venită!  

  Resortul Lebăda este destinația supremă pentru confort, relaxare și distracție în Delta Dunării. Într-un cadru intim și relaxant, spațiul de wellness Up the River – Healing SPA îți oferă o colecție de tratamente ayurvedice, masaje intuitive, scrub de corp, ritualuri tibetane, ceremonii zen, dar și consultații și terapii detox. Dacă preferi să rămâi în cameră, ai experiența spa de masaj In room.

  Răsfățul sfârșitului de an

  Când luminile se aprind de sărbătoare și te pregătești de petrecere, îți dorești o experiență elegantă și extravagantă pentru celebrarea Anului Nou! Un răsfăț ce începe cu designul ultramodern al camerei, apartamentului sau bungalow-ului tău și continuă la nesfârșit cu serviciile și facilitățile de lux ale resortului. Resetează-ți energia în piscina interioară, la sala de fitness sau în sauna uscată și umedă.

  Spiritul Revelionului radiază bună dispoziție și echilibrează încărcătura de peste an. Te așteptăm alături de noi să celebrăm evenimentul cu jocuri de artificii spectaculoase, peste priveliștea uimitoare a Dunării. Bucură-te de vacanță, iar noi ne vom asigura să păstrăm armonia perfectă între lux, natură și stilul tău de viață. Este plăcerea noastră să ne impresionăm oaspeții la toate nivelurile, an de an.