PACHET DE PAȘTE ÎN DELTA DUNĂRII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de Paște începe de la 333 EUR/persoană | Perioadă: 14-17 Aprilie 2023

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, care celebrează miracolul Învierii Domnului, întru speranța mântuirii și a vieții veșnice a omenirii. Paștele Ortodox 2023 este sărbătorit în data de 16 aprilie. Acesta păstrează vechile tradiții, simboluri și obiceiuri, iar slujba Învierii reunește în spirit credincioși de pretutindeni, prin bucuria învierii lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea pe cruce. 

Te invităm să petreci alături de noi Sărbătoarea Paștelui!

– Respectăm legile străvechi ale eticii ospitalității și ale tradițiilor religioase.

OFERTA INCLUDE

 • Cazare de 3 nopți, în camere de 5 stele
 • Mic dejun variat inclus
 • Gustare tradițională în Noaptea de Înviere
 • Slujba de Înviere pe insulă
 • Prânz festiv cu gustări specifice în ziua Paștelui
 • Cină festivă cu băuturi incluse în ziua Paștelui
 • Petreceri cu muzică LIVE
 • Activități de pictat ouă și concursul ,,Vânătoarea de ouă”
 • Acces la toate facilitățile resortului (piscină interioară încălzită, saună umedă și saună uscată, piscine interioare încălzite pentru copii, sală de fitness, jacuzzi, sală de jocuri cu PlayStation, board games, biliard, șah etc.)
 • Multe surprize pascale.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Sărbătorește Paștele în Delta Dunării!

Oferta cu 3 nopți de cazare, slujba de Înviere, mese festive și activități de sărbătoare îți este dedicată.

  PACHETUL DE PAȘTE 2023

  Pachetul de Paște 2023 cu 3 nopți de cazare în Delta Dunării, în camerele de 5 stele Lebăda LUXURY Resort & Spa, este dedicat credincioșilor ortodocși iubitori de tradiții și care apreciază luxul confortabil și elegant. Conform datinilor, ziua sfântă a Paștelui este sărbătorită cu o masă festivă îmbelșugată, cu preparate tradiționale, miel, pască, cozonac și ouă roșii. Suntem bucuroși de oaspeți și te așteptăm cu ospitalitatea noastră autentică, să sărbătorești cel mai frumos Paște de până acum, în paradisul Lebăda.

  Oferta de Paște la cinci stele Lebăda LUXURY Resort & Spa te aduce pe o insulă privată în Delta Dunării, departe de agitația urbană și de preocupările cotidiene. Sărbătorești Paștele și slujba de Înviere pe insulă, respectând rânduielile moștenite de la strămoși și noblețea sentimentelor de liniște sufletească. Sărbătoarea Paștelui simbolizează biruința binelui asupra răului, a luminii asupra întunericului și a vieții asupra morții. Îți pregătim o experiență unică, cu momente de neuitat și servicii complete de cinci stele.

  Sărbătoarea Paștelui în Delta Dunării!

  Experiența Lebăda Luxury Resort & Spa de Paște îți oferă răsfățul unui sejur de 3 zile, într-un cadru intim în mijlocul Deltei Dunării, cu o bogată moștenire istorică a locurilor. O destinație unică, unde luxul întâlnește armonios natura sălbatică, pentru o călătorie aventuroasă din confortul resortului vibrant de 5 stele. Delta Dunării este una dintre cele mai iubite destinații turistice din România, atât pentru români, cât și pentru turiștii străini, ca sit natural în patrimoniul mondial UNESCO, din 1991. 

  PAȘTE DE POVESTE ÎN DELTA DUNĂRII

  Indiferent de anotimp, îți urăm bun venit în singurul hotel de cinci stele din Delta Dunării, cu ritualuri memorabile în spiritul celebrărilor. Petrece alături de noi Sărbătoarea Paștelui și bucură-te de facilitățile elegante ale resortului, de vederile panoramice ale Dunării, de explorarea Deltei Dunării și de spațiul wellness complet, cu tratamente ayurvedice, masaje terapeutice și de relaxare, sală de fitness, saune și piscine interioare. Te așteptăm cu specialități culinare tradiționale românești, lipovenești, internaționale și libaneze ale bucătarilor noștri profesioniști, pentru o experiență senzorială gastronomică de zile mari.