PACHET DE 1 DECEMBRIE 2023 DELTA DUNARII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de 1 DECEMBRIE începe de la 1038 RON/persoană | Perioadă: 30 NOIEMBRIE-03 DECEMBRIE

1 Decembrie este o zi plină de semnificație pentru noi toți, și ce mod mai bun de a sărbători această zi specială decât în mijlocul frumuseții naturale a Deltei Dunării, la Lebada Luxury Resort & SPA.

Am creat un pachet special pentru a marca Ziua Națională a României într-un mod de neuitat.

ZIUA NAȚIONALĂ ÎN DELTA DUNĂRII

Ne dorim să vă oferim o experiență care să vă aducă mai aproape de inima României, subliniind bogăția sa culturală și naturală.

Lebada Luxury Resort & SPA este locul în care puteți sărbători Ziua Națională într-un cadru de lux și să creați amintiri de neuitat.

1 DECEMBRIE ȘI SFÂNTUL ANDREI

la Lebăda Luxury Resort & Spa

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 (729) 669 933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pregătește-te de Ziua Națională a României în Delta Dunării!

De restul, ne ocupăm noi.

  SĂRBĂTORIM ROMÂNEȘTE

  Pachetul nostru de 1 Decembrie include 3 nopți de cazare, mic dejun variat și cină festivă cu preparate delicioase tradiționale – o seară cu muzică live și dans, activități în care redescoperim România și multe surprize.

  La Lebăda, credem că Ziua Națională este mult mai mult decât o simplă dată în calendar. Este o oportunitate de a celebra ceea ce ne face români: tradițiile noastre, bucatele noastre delicioase și frumusețea naturală a țării noastre.

  DESCOPERIM ROMÂNIA

  Sărbătorind Ziua Națională a României, ne amintim de istoria noastră, de sacrificiile făcute pentru libertate și de drumul parcurs ca națiune unită. Este un moment de recunoaștere a identității noastre și de sărbătoare a unității noastre.

  Lebada Luxury Resort & SPA se alătură acestei sărbători importante și vă invită să celebrați Ziua Națională a României într-un cadru deosebit, în mijlocul frumuseții naturale a Deltei Dunării. Aici, tradiția și istoria se împletesc cu confortul modern pentru o experiență autentică și memorabilă.