PACHET DE RUSALII ÎN DELTA DUNĂRII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de Paște începe de la 248 EUR/persoană | Perioadă: 2-5 iunie 2023

Sărbătoarea Rusaliilor, cunoscută și sub numele de Cincizecime, comemorează Coborârea Sfântului Spirit sau Pogorârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus Hristos, la cincizeci de zile de la Înviere. Rusaliile sunt praznic creștin, recunoscut ca sărbătoare legală în România, începând cu anul 2008. Prima și a doua zi de Rusalii sunt zile libere, nelucrătoare, în mai multe țări europene cu tradiție ortodoxă.

Te invităm să petreci alături de noi Rusaliile!

– Respectăm vechile tradiții, pentru cea mai veche sărbătoare creștină, alături de Paște.

OFERTA INCLUDE

 • Cazare de 3 nopți, în camere de 5 stele
 • Mic dejun variat inclus
 • Cină festivă în seara de 4 iunie
 • Petreceri cu muzică LIVE
 • Acces la toate facilitățile resortului (piscină interioară încălzită, saună uscată și saună umedă, jacuzzi, piscine interioare încălzite pentru copii, sală de fitness, sală de jocuri cu PlayStation, șah, games, biliard etc.)
 • Multe alte activități.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Sărbătorește Rusaliile în Delta Dunării!

Oferta cu 3 nopți de cazare, mic dejun, cină festivă și activități de 5 stele îți este dedicată.

  INVITAȚI SPECIALI

  Între 1 și 4 iunie, aducem distracția și jocurile la un alt nivel, cu surprize pentru copii și adulți deopotrivă. Prietenii de la Party Starters se vor asigura că fiecare zi este plină de energie și voie bună, iar activitățile noastre vor fi pe placul tuturor.

  Vei avea parte de o experiență unică, unde te poți bucura de distracție alături de cei dragi și de ocazia de a crea amintiri de neuitat. Vino și alătură-te petrecerii la Lebăda Luxury Resort & SPA!

  PACHETUL DE RUSALII 2023

  Pachetul de Rusalii 2023 cu 3 nopți de cazare în Delta Dunării, în camere de 5 stele, la înaltele standarde Lebăda LUXURY Resort & Spa, este dedicată creștinilor ortodocși care doresc să celebreze în pace Pogorârea Sfântului Duh și Sărbătoarea Sfintei Treimi de a doua zi, denumită și Lunea Sfântului Duh. Ziua de Rusalii este întotdeauna într-o duminică, iar în 2023 se sărbătorește în 4 iunie. Te așteptăm cu servicii de lux și facilități complete de cinci stele, mese îmbelșugate și frumusețea nestăvilită a Deltei.

  Oferta de Rusalii în Delta Dunării te aduce în plin sezon estival la cele mai autentice experiențe de vacanță, în România. Din confortul elegant al resortului de 5 stele Lebăda LUXURY Resort & Spa, te pregătim pentru excursiile unice de explorare cu barca a paradisului Deltei. Situat în satul Crișan, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche, mila 13,5, resortul Lebăda este singurul hotel de cinci stele din Delta Dunării. Te așteptăm pe oaza insulei private, cu plăcerea ospitalității de gazde primitoare. 

  Rusaliile în Delta Dunării

  Experiența Lebăda Luxury Resort & Spa de Rusalii îți oferă ocazia unei evadări din tumultul cotidian, pentru a celebra sărbătoarea în mijlocul naturii sălbatice. Hotelul de lux îmbină confortul eleganței și facilitățile complete de cinci stele cu frumusețea grădinilor luxuriante, plimbările în Deltă, activitățile sportive și cele de wellness. Up the River Spa este un spa ultramodern, unde terapeuții asiatici, specializați în Nepal și Sri Lanka, practică ritualuri și terapii – pentru minte, corp și simțuri. 

  RĂSFĂȚ CULINAR DE RUSALII

  Vacanța de Rusalii la Lebăda LUXURY Resort & Spa îți răsfață gusturile cu delicii culinare, în cele trei restaurante, cu meniuri bogate – tradițional românesc, tradițional lipovenesc, internațional și libanez: Danube Pride, Cherhana Cămara Lipoveanului și El Fouad – Lebanese Cuisine. Bucură-te de sejurul tău de sărbătoare, cu vederi panoramice și călătorii de neuitat în inima patrimoniului UNESCO, Delta Dunării. Relaxează-te, odihnește-te, încarcă-ți bateriile și creează momente dragi, pentru întreaga viață.