PACHET DE HALLOWEEN 2023 DELTA DUNARII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de HALLOWEEN începe de la 696 RON/persoană | Perioadă: 27-29 OCTOMBRIE

La Lebada Luxury Resort & SPA, Halloweenul este mult mai mult decât dulciuri și costume – este o călătorie în lumea magiei și misterului. Cu pachetul nostru special de Halloween, vă invităm să experimentați o sărbătoare de neuitat în inima naturii, în minunatul cadru al Deltei Dunării.

Sunteți gata să experimentați Halloween într-un mod cu totul unic la Lebada Luxury Resort & SPA?

ATMOSFERĂ ÎNFRICOȘĂTOARE

La Lebada, ne mândrim cu oportunitatea de a aduce spiritul sărbătorilor în mijlocul naturii, creând amintiri de neuitat pentru oaspeții noștri.

De Halloween, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această sărbătoare cu tine și să te bucuri de o experiență cu totul specială.

HALLOWEEN

la Lebăda Luxury Resort & Spa

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 (729) 669 933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pregătește-te de petrecerea unui Halloween Înfricosător în Delta Dunării!

De restul, ne ocupăm noi.

  MISTER PE INSULA LEBĂDA

  Pachetul nostru de Halloween include 2 nopți de cazare, mic dejun variat și cină festivă cu preparate delicioase și tematice – o seară cu muzică live și dans, activități de sculptat dovleci și multe surprize.

  Poartă costumele cele mai înfricoșătoare sau cele mai amuzante și pregătește-te să te bucuri de o experiență autentică

  Aici, la Lebada Luxury Resort & SPA, Halloween prinde viață în mijlocul naturii.

  MAGIE DE HALLOWEEN

  Bine ai venit in lumea misterioasă a Halloween-ului!

  La petrecerea de Halloween, vă invităm să vă alăturați familiei Lebada într-o experiență magică și înfricoșătoare. Resortul nostru se va transforma într-un tărâm al fanteziei
  Pentru cei mici, avem pregătite activități speciale, concursuri și dulciuri din belșug. Iar surprizele noastre înfricoșătoare vor crea amintiri magice.

  Vă invităm să purtați cele mai spectaculoase costume și să fiți pregătiți să vă distrați într-o seară de Halloween la Lebada Luxury Resort & SPA!

  Oferta noastră este pentru familiile și cuplurile care doresc să experimenteze Halloween-ul într-un cadru unic în mijlocul naturii, în timp ce se bucură de facilitățile de lux ale resortului.