PACHET DE 1 MAI ÎN DELTA DUNĂRII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul pachetului de 1 MAI începe de la 230 EUR/persoană | Perioadă: 28 aprilie - 1 mai 2023

1 Mai este Ziua Internațională a Muncii, decretată în anul 1889 și comemorată ca zi liberă, în memoria victimelor grevei muncitorilor din Chicago, din 1886. 1 Mai este o sărbătoare oficială a lucrătorilor din majoritatea țărilor vest europene, iar în România postdecembristă este lipsită de manifestații, în favoarea petrecerii zilei în mijlocul naturii, într-un mod autentic de serbare. 

Te invităm să petreci alături de noi ziua de 1 Mai!

– Respectăm relaxarea totală a acestei zile, în stilul bunului gust și al eleganței.

OFERTA INCLUDE

 • Cazare de 3 nopți, în camere de 5 stele
 • Mic dejun variat inclus
 • Cină festivă în seara de 30 aprilie
 • Petreceri cu muzică LIVE
 • Acces la toate facilitățile resortului (piscină interioară încălzită, saună umedă și saună uscată, sală de fitness, jacuzzi, piscine exterioare, sală de jocuri cu PlayStation, board games, șah, biliard etc.)
 • Multe alte activități.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Sărbătorește 1 Mai în Delta Dunării!

Oferta cu 3 nopți de cazare, mic dejun, cină festivă și activități de sărbătoare îți este dedicată.

  PACHETUL DE 1 MAI 2023

  Pachetul de 1 Mai 2023 cu 3 nopți de cazare de 5 stele în Delta Dunării, la Lebăda LUXURY Resort & Spa, este dedicat petrecăreților care caută confortul luxos în mijlocul naturii. 1 Mai deschide sezonul estival în România, iar minivacanța zilelor libere aduce petrecerea unui weekend prelungit mult așteptat. Te invităm pe insula privată Lebăda, în inima Deltei Dunării, un resort emblematic de cinci stele, renumit pentru ospitalitatea călduroasă, precum și pentru serviciile complete și facilitățile moderne.

  Oferta de 1 Mai în Delta Dunării te răsfață cu activități autentice, muzică LIVE, mic dejun variat și cina festivă a serii de 30 aprilie, pentru a te bucura din plin de sărbătoare în stil tradițional-modern. Te odihnești și te încarci de energie, în familie sau alături de prieteni, pornind într-o călătorie memorabilă. Ai posibilitatea unică să explorezi cultura așezărilor locale, istoria gastronomiei românești și frumusețile rare ale Deltei, rezervație a biosferei pe lista patrimoniului mondial UNESCO, din anul 1991. 

  Ziua de 1 mai în Delta Dunării

  Experiența Lebăda Luxury Resort & Spa de 1 Mai îți trezește simțurile, în mijlocul naturii sălbatice. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să admiri magnificile priveliști din Delta Dunării. Îți oferim plimbări de neuitat cu barca pe canale, pescuit în mediul natural, activități sportive cu caiac și canoe, întâlnirea cu sute de specii de păsări, experiențe culinare pe barcă și excursii la cele mai iubite obiective turistice, de la Pădurea Letea la Satul Mila 23, Insula Fericirii sau Plaja Sălbatică Perișor.

  RĂSFĂȚ CULINAR DE 1 MAI

  Răsfățul culinar de 1 Mai este o tradiție românească, pe care o onorăm atât prin serviciile pachetului, cât și prin cele trei restaurante ale resortului, acompaniate de muzică LIVE, în fiecare seară. Merită să încerci meniurile bogate, în locație sau privat – în camera ta, pe terase sau pe ape – cu cine plutitoare în natură, în regim à la carte și de bufet. Danube Pride are meniu internațional, Cherhana Cămara Lipoveanului – meniu tradițional, iar El Fouad – Lebanese Cuisine, meniu din Orientul Mijlociu.