Oferte

SFÂNTA MARIA

Indiferent daca te cheamă sau nu Maria, sau ai o Maria în viața ta, este un prilej de a sărbători și de a petrece câteva zile de vară într-un loc unic în România și cu servicii de 5 stele. Alege pachetul nostru și experiementează luxul în Delta Dunării.

RUSALII

Duminica și Lunea Rusaliilor sunt sărbători foarte importante în România. Aceasta este ultima sărbătoare oficială a sezonului pascal ortodox. Duminica Rusaliilor se serbează la exact 50 de zile după Duminica Paștelui și reprezintă un prilej de a petrece timp alături de cei dragi. Evadează din cotidian și vino în oaza noastră de relaxare pentru a petrece experiențe de neuitat

ZIUA COPIILOR
1 IUNIE

Oferă-le copilașilor tăi o experiență de neuitat pe insulă, în mijlocul naturii având oportunitatea să descopere frumusețile naturii dar și să învețe despre păsările deosebite ale Deltei. Activități multiple la piscină, tiroliană, loc de joacă amenajat dar și teren multifuncțional cu nocturnă, am ales cu grijă elemente distractive pentru copilul tău.

1 MAI

Anul acesta de 1 Mai ne distrăm în natură, în aer liber împreună cu familia și prietenii. Am pregătit preparate delicioase diverse, activități pe placul tuturor și multe surprize care așteaptă ca tu să le descoperi. Vino și petrece Ziua Muncii în cel mai frumos loc din țara noastră, Delta Dunării, la unicul resort de 5*.

PAȘTE
2020

Vă puteți imagina petrecând Paștele pe o insulă în mijlocul naturii? Lasă-ți grijile acasă și veniți la Lebada Luxury Resort & SPA, avem grijă de tot!

Let us take care of your urban getaway