OFERTĂ 50% DISCOUNT

Lebăda Luxury Resort & Spa

Prețul ofertei de iarnă începe de la 52 EUR/noapte, cu mic dejun inclus | Perioadă: 1 noiembrie – 1 martie

Oferta de iarnă în Delta Dunării cu 50% reducere te invită în confortul de 5 stele – Lebăda Luxury Resort & Spa, destinat relaxării de lux, vacanțelor și experiențelor unice pe canalele Dunării. Îți propunem cel mai generos discount pentru toate sejururile din perioada 1 noiembrie – 1 martie, în paradisul unei insule private din Delta Dunării, de unde să explorezi în voie împrejurimile sălbatice.

Oferta 50% reducere Lebăda Luxury Resort & Spa îți oferă cazare în camere de cinci stele în Delta Dunării, cu mic dejun inclus și acces la toate facilitățile resortului. Te așteptăm cu spații intime ultramoderne, cu un design elegant de lux discret. Iar pentru perioada sărbătorilor de iarnă, ți-am pregătit oferte speciale de Crăciun pe rit vechi și de Revelion pe rit vechi.

OFERTA INCLUDE

 • Cazare în camere de 5 stele
 • Mic dejun variat inclus
 • Acces la toate facilitățile resortului (saună umedă, saună uscată, piscină interioară încălzită, piscine interioare pentru copii încălzite, sala de fitness, jacuzzi-uri, board games, biliard)

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Pregătește-te de vacanța de iarnă în Delta Dunării!

Oferta 50% reducere începe toamna târziu și durează până primăvara.

  MICUL DEJUN LA LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA

  BINE AI VENIT,
  INDIFERENT DE ANOTIMP!

  Insula Lebăda te poartă prin experiența peisajelor sălbatice pe canalele Dunării, din confortul unui resort de 5*. Aflat în inima Deltei Dunării, în satul Crișan, Lebăda Luxury Resort & Spa te răsfață cu o călătorie senzorială de relaxare totală, îmbinată cu atingerea naturii sălbatice. E locul unde îți creezi amintiri pentru o viață, alături de familie și prieteni, colegi sau parteneri de afaceri. 

  Oferta de iarnă cu 50% reducere îți oferă acces gratuit la toate facilitățile Lebăda Luxury Resort & Spa, într-o atmosferă ospitalieră de cinci stele în Delta Dunării. Te reîncarci cu energia unui nou început în sala de fitness sau în piscina interioară cu temperatură controlată a apei și hidromasaj, în sauna uscată și umedă sau în jacuzzi-urile cu apă încălzită atât la exterior, cât și la interior.

  Activități de toamnă-iarnă în Delta Dunării

  Vino la distracție în Delta Dunării și lasă-te fermecat de experiențe unice în toate anotimpurile. Plimbările cu barca pe canalele Dunării îți vor dezvălui comorile naturii, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată. Și toamna sau iarna te poți bucura de păsările rămase în Deltă și să faci fotografii spectaculoase ale primului sit natural din România, intrat în patrimoniul mondial al UNESCO. 

  În vacanțele de sărbători și în sejururile de odihnă, poți descoperi cultura locurilor protejate, explorând esența Deltei Dunării într-o multitudine de obiective turistice. Excursiile emblematice în Pădurea Letea, Satul Mila 23, Pădurea Caraorman, Epava Turgut S de la Sulina sau gura de vărsare a Brațului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră își vor lăsa amprenta în amintiri de neegalat din Deltă.

  VACANȚĂ DE POVESTE ÎN DELTA DUNĂRII

  Visul de a ajunge în Delta Dunării și de a trăi experiența care îmbină luxul de 5 stele cu natura sălbatică ți-e adus mai aproape de Oferta 50% reducere – Lebăda Luxury Resort & Spa, din perioada 1 noiembrie – 1 martie. Micul dejun inclus îți respectă stilul de viață, opțiunile și intoleranțele, răsfățându-te cu produse artizanale din Italia și Spania, alături de produse tradiționale românești, lipovenești și libaneze. Zi de zi, îți dedicăm un festin desprins din bunăstarea luxului de 5*. 

  Ajuns în paradisul Lebăda în anotimpurile reci, îți poți găsi inspirația de a te plimba recreativ pe plaja sălbatică de la Sfântu Gheorghe, renumită pentru cel mai fin nisip de pe litoralul românesc. Sau vei simți nevoia să faci o vizită centrului nostru de wellness complet – Up the River Spa, pentru un masaj terapeutic ori de relaxare. Poate preferi o cină romantică în cameră sau alte servicii personalizate pe gustul tău. Suntem aici pentru tine ca să ne ocupăm de cele mai delicate dorințe.