NUNTĂ ÎN AER LIBER

Lebăda Luxury Resort & Spa

Celebrează-ți nunta alături de noi, în paradisul natural din Delta Dunării.

Eleganța de cinci stele și măreția Deltei te așteaptă pentru o nuntă în aer liber, în care dăm viață viziunii norocosului cuplu pentru cea mai specială zi. Îți planificăm o nuntă în aer liber de neuitat și ne ocupăm de cele mai mici detalii pentru cununie, recepție și petrecere, prin pachete personalizate de lux. E ziua voastră specială, pe care meritați să o savurați în deplinătatea fiecărui moment, alături de oaspeți dragi.

AI GĂSIT LOCAȚIA IDEALĂ DE NUNTĂ ÎN AER LIBER, AMPLASATĂ PE FUNDALUL UIMITOR AL DELTEI DUNĂRII

Lebăda Luxury Resort & Spa

Visezi la o nuntă în aer liber memorabilă, cu un culoar de basm pe sub arcade florale uimitoare, într-o grădină secretă înconjurată de ape? Pe o insulă privată în inima Biosferei Deltei Dunării, cu locații unice de cazare, vederi panoramice, ospitalitate de lux și facilități elegante ale unui hotel de cinci stele? Succesul nunții tale este prioritatea noastră și ne dedicăm întreaga atenție pentru momente clădite cu suflet. 

CEREMONIA DE NUNTĂ ÎN AER LIBER

În funcție de aspectul dorit, îți organizăm nunta de poveste mult visată, de la concept la execuția impecabilă a planului zilei, sub consultanța directă a unui wedding planner (organizator de nuntă) cu experiență de cinci stele. 

Indiferent de alegerile tematice, stilistice și de decor, capacitățile noastre de nuntă în aer liber sunt de până la 300 de invitați, personalizate cu farmec pentru Cununia civilă, Ceremonia religioasă, Recepția și Petrecerea de nuntă în cadrul idilic din Deltă. 

NUNTĂ ÎNTR-UN CADRU
DE POVESTE

De ce să nu-ți organizezi nunta într-o locație vibrantă, care valorifică esența Deltei Dunării, ca oază de relaxare în mijlocul naturii sălbatice? Situată pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în localitatea Crișan, Lebăda Luxury Resort & SPA vă pune la dispoziție grădini luxuriante cu păuni și fazani exotici, plimbându-se nestingheriți pe alei.

Cununie pe ponton, pentru iubitorii Deltei

Experiența unică a ceremoniei nunții tale în Delta Dunării pe pontonul Lebăda Luxury Resort & SPA se remarcă prin originalitatea cununiei civile sau a celei religioase, în luxul unui resort de 5 stele. O imagine idilică și cinematografică, dedicată îndrăgostiților de frumusețile naturii, în inima unuia dintre cele mai valoroase locuri protejate din Europa.

Bucătăria emblematică Lebăda Luxury Resort & Spa

Îți personalizăm meniul de nuntă cu un adevărat festin de mâncăruri tradiționale românești și lipovenești de la producători locali din Deltă, produse artizanale din Italia și Spania, ori preparate cu specific modern internațional sau libanez. Prin cele trei restaurante principale, îți satisfacem cele mai fanteziste gusturi și preferințe ornamentale.

NUNTĂ ÎN AER LIBER
Experiența completă de cinci stele în Deltă

Renumit ca fiind singurul resort de 5 stele din Delta Dunării, complexul hotelier Lebăda Luxury Resort & Spa se desfășoară pe o suprafață insulară generoasă, care dispune de 80 de camere, apartamente și bungalow-uri de lux. Experiența unică a nunții tale în aer liber e completată de excursiile în Deltă și de facilitățile centrului Spa, cu piscine exterioare și interioare, saună, jacuzzi și masaj de relaxare.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: sales@newlebadaresort.com

Cea mai frumoasă zi din viața ta

O zi și o experiență de 5 stele