Închiriere bărci în Delta Dunării

EXPLOREAZĂ DELTA DUNĂRII CU BARCA TA ÎNCHIRIATĂ DE LA LEBĂDA LUXURY RESORT & SPA

Bun venit la Lebada Luxury Resort & SPA, locul perfect pentru a-ti închiria o barcă și a explora Delta Dunării! Suntem mândri să oferim o varietate de bărci de închiriat, inclusiv bărci cu motor și canoe, pentru a se potrivi nevoilor tale.

BĂRCI CU MOTOR

Dacă vrei să ajungi rapid la destinația ta în Delta Dunării, îți recomandăm să închiriezi una dintre bărcile noastre cu motor. Acestea sunt perfecte pentru a explora zonele mai îndepărtate ale Deltei și pentru a te bucura de peisajul minunat.

CANOE

Dacă ești în căutarea unei experiențe mai liniștite și mai apropiate de natură, atunci închiriază una dintre canoele noastre. Acestea sunt ideale pentru a explora zonele mai puțin accesibile ale Deltei și pentru a te bucura de flora și fauna locale.

REZERVAREA TA

Este foarte ușor să îți rezervi o barcă la Lebada Luxury Resort & SPA. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui care este dimensiunea și tipul de barcă pe care o dorești, precum și perioada dorită pentru închiriere.

Contactează-ne

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40-729.669.933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Suntem aici pentru tine!

Solicită oferta pentru perioada dorită și revenim către tine în cel mai scurt timp posibil!

    BENEFICIILE ÎNCHIRIERII UNEI BĂRCI

    Închirierea unei barci de la Lebada Luxury Resort & SPA îți oferă libertatea de a explora Delta Dunării în propriul tău ritm și în stilul tău. Vei putea vedea cele mai frumoase locuri din Delta Dunării și vei avea ocazia să te relaxezi și să te bucuri de liniștea Deltei.

    La Lebada Luxury Resort & SPA, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de închirieri bărci în Delta Dunării. Vom asigura ca experiența ta de închiriere a bărcii va fi una placută și ne vom asigura că ești pregătit să explorezi Delta Dunării în siguranță.

    Oaza ta de relaxare în Delta Dunării

    Hotel New Lebada Resort Delta Dunarii