Multi dintre noi am crescut cu versurile maestrului Cristian Vasile, “Iubesc femeia, Cand e femeie, A vietii cheie o gasesc”. Si cum ai putea sa nu iubesti femeia? Doamnele din ziua de azi si-au dezvoltat o latura puternica, au devenit capabile sa intretina o familie, dar au ramas delicate si iubitoare, pentru ca stiu ca aceste elemente stau la baza oricarei relatii. Da, femeile de astazi stiu ca nu trebuie sa astepte dupa luminita de la capatul tunelului, ci ca trebuie sa-si lumineze singure calea. Stiu foarte bine ce merita si lupta pentru a obtine asta.
Daca va intrebati ce poate face o femeie in Delta Dunarii, ei bine, raspunsul este…ORICE! Dar va cauta linistea, va cauta fericirea in natura si eliberarea vibratiilor negative de care este complesita.

Si noi, la Lebada Luxury Resort & Spa, iubim femeile. Iar iubirea noastra consta in atentia pe care o oferim clientelor noastre, in detaliile care le ajuta sa se rupa de viata cotidiana si de calitatea serviciilor care le ajuta sa se relaxeze. Doamnele care ne pasesc pragul au garantia ca de aici provine definitia starii de bine. Avem antidot pentru fiecare grija si solutii la fiecare problema!