VACANȚA TA DE 5 STELE ARE ACUM 50% DISCOUNT

Lebăda Luxury Resort & Spa

Tarife începând de la 300 RON/noapte/cameră

Bucură-te de o evadare relaxantă la Lebada Luxury Resort & SPA! Rezervă acum și beneficiezi de oferta noastră cu 50% reducere, care include cazare, mic dejun bogat și acces gratuit la toate facilitățile noastre de top. Descoperă răsfățul într-un cadru idilic la malul Dunării și bucură-te de servicii premium.

Iarna transformă Delta Dunării într-un spectacol de frumusețe, iar Lebada Luxury Resort & SPA este locul perfect pentru a te bucura de această atmosferă fermecătoare.

Zile Relaxante: SPA-ul nostru devine un sanctuar de relaxare în timpul iernii. Tratamentele cu influențe ayurvedice și atmosfera liniștită te vor răsfăța într-un mod aparte.

FACILITĂȚILE LEBĂDA RESORT

Piscină interioară încălzită
Descoperă senzația de relaxare supremă în piscina noastră interioară încălzită, o oază de confort în mijlocul rafinamentului. Cu temperaturi perfect reglate, piscina noastră reprezintă locul ideal pentru a scăpa de frigul de afară și a te bucura de o experiență acvatică plină de căldură.

Saună umedă și uscată
Alege între sauna umedă sau uscată pentru o experiență terapeutică care îți îmbrățișează fiecare por al pielii.

Jacuzzi-uri
Cu jacuzzi-uri atât în interior, cât și în exterior, îți garantăm că vei avea parte de o experiență de iarnă relaxantă

TRANSFER CONFORTABIL

La Lebada, ne asigurăm că experiența ta începe chiar de la sosire. În sezonul rece, transferul către resort devine o călătorie magică pe canalele Deltei Dunării, iar ambarcațiunile noastre încălzite adaugă un plus de confort călătoriei tale.

Confort Termic: Ambarcațiunile noastre sunt dotate cu sisteme de încălzire eficiente.
Atenție la Detalii: Personalul nostru se asigură că vei avea parte de o călătorie lină și fără griji, iar confortul tău este mereu o prioritate

CE ESTE INCLUS?

Cazare în tipul de cameră dorit

Mic Dejun Fabulos

piscina-interioara-delta-dunarii

Acces la piscina interioară încălzită, jacuzzi-uri, saună uscată și umedă, sală de fitness

MICUL DEJUN

Micul dejun de la Lebada Luxury Resort & SPA este o călătorie gastronomică în care te vei bucura de gusturi autentice și delicii din întreaga lume.

Descoperă o selecție variată de preparate artizanale provenite din diferite țări, pregătite cu pasiune și atenție la detalii. Fie că îți dorești un mic dejun continental sau îți dorești să încerci preparate tradiționale românești și lipovenești, vei găsi mereu ceva pe gustul tău.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 (729) 669 933
EMAIL: info@newlebadaresort.com

    Oferta este disponibilă doar prin intermediul recepției si nu se poate cumula cu alte oferte sau pachete promoționale.

    Oferta nu este disponibilă în perioada sărbătorilor de iarnă și nu se aplică pachetelor promoționale.

    Discountul de 50% este din tariful de high season.

    Micul dejun este inclus și accesul la facilitățile resortului(piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună umedă și saună uscată, sală de fitness) este gratuit.