CRĂCIUN PE RIT VECHI

Lebăda Luxury Resort & Spa

50% DISCOUNT LA CAZARE | 7 IANUARIE

Creștinii ortodocși de rit vechi sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie, respectând calendarul iulian, pe stil vechi, care este decalat cu 13 zile față de calendarul gregorian, pe stil nou. 

Oferta de Crăciun pe rit vechi, cu 50% reducere pentru cazare și cină festivă, celebrează spiritul de sărbătoare al celui mai frumos Crăciun în Delta Dunării. Într-un peisaj de vis, pe o insulă privată înconjurată de ape și de natură sălbatică, te așteptăm în confortul unic de 5 stele – Lebăda Luxury Resort & Spa. Oferta resortului ultramodern îți propune specialități culinare tradiționale românești, lipovenești, internaționale și libaneze, cazare elegantă și variate facilități de wellness, de la masaje terapeutice la activități sportive. 

OFERTA INCLUDE

 • 50% discount la cazare în camere de 5 stele
 • Cină festivă de Crăciun (tarifată separat)
 • Mic dejun variat inclus
 • Acces la toate facilitățile resortului (saună umedă, saună uscată, piscină interioară încălzită, piscine interioare încălzite pentru copii, sală de fitness, jacuzzi, board games și biliard)

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine

ADRESĂ: Biosfera Deltei Dunării, România
TELEFON: +40 799 934 682
EMAIL: info@newlebadaresort.com

Sărbătorește-ți Crăciunul pe rit vechi în Delta Dunării!

Oferta cu 50% reducere pentru cazare și masă festivă îți este dedicată.

  CRĂCIUN PE RIT VECHI,
  ÎN DELTA DUNĂRII

  iarna in delta dunarii

  Hai în inima Deltei Dunării și sărbătorește Crăciunul pe rit vechi, într-un sejur luxos, în paradisul secret Lebăda Luxury Resort & Spa! Aflat în satul Crișan, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche – mila 13,5, resortul este singurul hotel de 5 stele din Delta Dunării. Ți-am pregătit momente la superlativ în cele trei restaurante, dar și în centrul wellness, cu sală de fitness ultramodernă, saună umedă și uscată, jacuzzi interior și exterior cu apă încălzită și o piscină interioară cu hidromasaj și temperatură controlată.

  Cina festivă de Crăciun respectă tradițiile și obiceiurile locului, într-o atmosferă primitoare de zile mari. Iubitorii de gust bun se vor simți răsfățați de preparatele culinare speciale ale bucătarilor noștri profesioniști, perfecționați în vechile rețete tradiționale românești și lipovenești din Delta Dunării, dar și în specialitățile internaționale iubite de oaspeții noștri fideli. Meniurile casei sunt variate în alegeri pe bază de pește și fructe de mare, sortimente de carne, opțiuni vegetariene și preparate fără gluten.

  Experiența Lebăda Luxury Resort & Spa

  Experiența Lebăda Luxury Resort & Spa îți oferă cel mai generos discount pentru petrecerea cu stil a Crăciunului, într-un cadru autentic în Delta Dunării. Poți explora împrejurimile din paradisul Rezervației Biosferei Deltei Dunării, bucurându-te de minunata faună rămasă peste iarnă, de fotografiatul păsărilor și de priveliștile panoramice de neuitat. Te așteptăm cu toată căldura ospitalității de 5 stele, oglindită în toate serviciile și facilitățile resortului, într-un cadru intim și relaxant, de lux discret și voie bună.

  CRĂCIUN DE POVESTE ÎN DELTA DUNĂRII

  Poveștile de Crăciun nu sunt doar pentru copii.

  Acestea se scriu la orice vârstă, cu amintirile celor mai prețioase momente. Experiențele tale spectaculoase de la Lebăda Luxury Resort & Spa sunt prioritatea noastră. Te invităm să îți regăsești pacea într-un refugiu confortabil și odihnitor. În locația de lux în Delta Dunării, înconjurată de ape și de grădini luxuriante, fiecare cameră oferă o amenajare elegantă, primitoare și ultramodernă.

  Design-ul armonios al camerelor pune accentul pe zona de relaxare, cu vederi panoramice ale Dunării sau ale grădinilor resortului de cinci stele. Influențele de vacanță și de lux discret inspiră creativitatea, creând cadrul ideal pentru încărcarea bateriilor de peste an. Senzațiile din Deltă te așteaptă și în cele trei restaurante principale, cu specific tradițional, modern-internațional și libanez.