Cazare

CELE MAI VÂNDUTE CAMERE

Apartament
Junior

slider-img

Apartament
Junior

Mai multe detalii

Apartament
VIP
Garden

slider-img

Apartament
VIP
Garden

mai multe detalii

Cameră
Twin
Executive

slider-img

Cameră
Twin
Executive

mai multe detalii

TOATE UNITĂȚILE DE CAZARE

Executive Loft Twin
Executive Loft Twin

room_feature_beds_iconDouă paturi Twin

room_feature_size_icon33 m2

room_feature_icon2 adulți și un copil cu pat suplimentar

Executive King Room
Executive King Room

room_feature_beds_iconUn pat King Size

room_feature_size_icon40 m2

room_feature_icon2 adulți și un copil cu pat suplimentar

Executive Twin Room
Executive Twin Room

room_feature_beds_iconDouă paturi Twin

room_feature_size_icon35 m2

room_feature_icon2 adulți și un copil cu pat suplimentar

Double Deluxe King
Double Deluxe King

room_feature_beds_iconUn pat King Sizet King Size și o Canapea

room_feature_size_icon45 m2

room_feature_icon3 adulți

Double Garden King Room
Double Garden King Room

room_feature_beds_iconUn pat King Size

room_feature_size_icon31.5 m2

room_feature_icon2 adulți și un copil cu pat suplimentar

Junior Suite
Junior Suite

room_feature_beds_iconUn pat King Sizet King Size și o Canapea

room_feature_size_icon34.4 m2

room_feature_icon3 adulți sau 2 adulți și 2 copii

Junior Loft Suite
Junior Loft Suite

room_feature_beds_iconUn pat King Size și o Canapea

room_feature_size_icon40.65 m2

room_feature_icon3 adulți sau 2 adulți și 2 copii

Senior Suite
Senior Suite

room_feature_beds_iconUn pat king size și o Canapea

room_feature_size_icon45.3 m2

room_feature_icon4 adulți sau 2 adulți si 2 copii

Vip Garden King Room
Vip Garden King Room

room_feature_beds_iconUn pat King Size

room_feature_size_icon33.6 m2

room_feature_icon2 adulți + 1 copil cu pat suplimentar

Vip Garden Twin Room
Vip Garden Twin Room

room_feature_beds_iconDouă paturi Twin

room_feature_size_icon45.25 m2

room_feature_icon2 adulți + 1 copil cu pat suplimentar

Vip Garden Suite
Vip Garden Suite

room_feature_beds_iconUn pat king size și o canapea

room_feature_size_icon51.9 m2

room_feature_icon4 adulți sau 2 adulți și 2 copii

Bungalow
Bungalow

room_feature_beds_iconUn pat king size și o canapea

room_feature_size_icon51.9 m2

room_feature_icon2 adulți și 2 copii

INSPIRAȚIA NOASTRĂ

FACILITĂȚI

Experimentați o atmosferă caldă și relaxantă cu facilitățile noastre RITUALS

Reîncărcare și Împrospătare, de la sosire până la plecare.

Totul este despre Tine, Lux și Relaxare

CEL MAI ODIHNITOR SOMN

Toate camerele și apartamentele noastre sunt mobilate cu un pat personalizat Lebada Luxury Resort & SPA care vă permite să aveți parte de un somn cât mai odihnitor și relaxant.

POLITICILE NOASTRE

CHECK-IN: 14:00

CHECK-OUT: 12:00

Inainte cu 48 ore de check-in, anularea este gratuita.

Cu mai putin de 48 ore inainte de check-in, se percepe prima noapte de cazare.

Copii mai mici de 6 ani – GRATIS
Între 6 și 12 ani – 50%,
Copii mai mari de 12 ani – Preț întreg

Din motive de siguranță pentru oaspeții noștri în vederea transferului cu ambarcațiuni, sunt acceptate bagaje cu o greutate maxima de 20 kg/adult si 10kg/copil.

Vă rugăm să respectați aceste măsuri deoarece ambarcațiunile au o capacitate limitată.

  • Accesul cu alimente si băuturi din afara resortului este strict interzis.

VISA
MASTERCARD
CHINESE UNION PAY
ACCEPTĂM ȘI TICHETE DE VACANȚĂ

Vă dorim ședere plăcută

Alege cea mai bună cazare Delta Dunarii pentru vacanța familiei tale

Cazare Delta Dunarii pentru o vacanță cu copiii? O călătorie de afaceri? Alegerea celei mai bune oferta de cazare Delta Dunarii și a hotelului potrivit vă poate face călătoria un paradis. Alegerea hotelului este întotdeauna o sarcină dificilă și, cu numărul enorm de promoții și oferte poate fi de-a dreptul copleșitor. Majoritatea hotelurilor au site-uri web pline de fotografii ispititoare și oferte promoționale care te fac să crezi că vei fi scăldat în lux imediat ce pășești în hol.
Deoarece fiecare călător are nevoi diferite atunci când caută cazare Delta Dunarii, va trebui să vă întrebați ce este cel mai important pentru dvs. Fie că sunteți în căutarea unei oferte, a unei locații excelente sau a unei pensiuni, procesul de selecție pentru cazare Delta Dunarii vă poate ocupa mult timp, de aceea vă recomandăm să luați în calcul pentru cazare Delta Dunarii oferta de la Lebăda Luxury Resort & SPA.

Evaluările la stele hoteliere sunt destinate a fi obiective și cuantificabile. Asta înseamnă că, cu cât un hotel oferă mai multe facilități, cu atât este mai mare numărul de stele pe care le primește. Dacă are o piscină și un lift, steaua va fi mai mare decât hotelurile care nu oferă servicii similare.
Chiar și așa, din moment ce nu există sisteme de rating standard, ratingurile de stele variază de la țară la țară și, uneori, de la regiune la regiune din aceeași țară. Dar sistemul de rating nu oferă un ghid de bază pentru care serviciile unui hotel ar putea oferi și cât de mult vă puteți aștepta să plătiți pentru cazare Delta Dunarii. Bugetul dvs. va dicta în mare măsură ce cazare Delta Dunarii veți rezerva, dar nu ar trebui să fie singura dvs. considerație. Luați în considerare atât facilitățile, cât și locația pentru cazare Delta Dunarii.

Care sunt aspectele de care trebuie ținut cont când alegeți cazare Delta Dunarii

Cazare Delta Dunarii trebuie să se încadreze, prin urmare, într-un buget stability, dar dacă sunteți încântat atât de tare de locație, ar trebui să vedeți toate facilitățile disponibile. Cazare Delta Dunarii este mult mai mult decât un loc pentru duș și somn. Este o casă departe de casă și, indiferent dacă ești în afaceri sau în vacanță, trebuie să te simți confortabil și relaxat. Dacă sunteți o familie și aveți nevoie de mai multe camere, hotelul are camere comunicante? Are o suită de familie cu o cameră pentru părinți și una pentru copii? Are o canapea extensibilă?
Pat dublu sau paturi de o persoană? Baie cu duș sau cadă – poate ambele? Toaletă separată? Obiectele de îngrijire personală și prosoapele sunt disponibile. Urmăriți promoțiile pentru oferta cazare Delta Dunarii atunci când v-ți hotărât unde faceți următoarea vacanță. Puneți alerte pentru lansarea programelor de Early Booking, pentru oferta cazare Delta Dunarii.

Trebuie să știți că nu toate unitățile hoteliere care au oferta cazare Delta Dunarii nu lansează programele de reduceri în același timp. Alertele sunt importante, astfel încât să rezervați din timp camera dorită și să profitați de cele mai bune reduceri pentru oferta cazare Delta Dunarii. Ce facilități are fiecare cameră?
Unele dintre lucrurile la care ne-am așteptat ca standard includ un fier de călcat, dar există o masă de călcat, un seif, un telefon cu apeluri locale gratuite, televizor cu ecran plat în fiecare camerp, uscător de păr, internet, dacă este gratuit atât de bine , dar dacă trebuie să plătiți, verificați costul, deoarece poate fi scump, ceai și cafea, mini-bar care se alimentează zilnic sau se plătesc produsele disponibile și așa mai departe. Ai grija când cauți oferta cazare Delta Dunarii. Deși poate fi foarte convenabil, băuturile pot fi foarte scumpe în raport cu costul lor din magazin.

Toate facilitățile camerei sunt importante când rezervați cazare in Delta Dunarii

Cazare in Delta Dunarii este important să alegeți în funție de facilitățile camerei. Camera hotelului este locul în care urmează să vă petreceți timpul, deci ar trebui să fie prioritar când alegeți cazare in Delta Dunarii. Verificați toate specificațiile camerei – imaginile care sunt disponibile pe site, căutați și pe internet dacă alte siteuri au alte fotografii, verificați dimensiunile camerei pentru cazare in Delta Dunarii, vedere, opțiuni de pat, baie, aer condiționat și încălzire, asta dacă mergeți primăvara, toamna sau alegeți cazare in Delta Dunarii de Crăciun, Revelion.
Nu uitați de alte facilități, cum ar fi aparat de ceai / cafea, seif, frigider și masă de călcat. Imaginile afișate de site-urile web pot fi înșelătoare, deci verificați recenziile referitoare la curățenie, dimensiune, zgomot, vederi etc. Verificați ce au scris alte persoane care au luat cazare in Delta Dunarii, vis-a-vis de toate serviciile, inclusiv de masă, și de tranferurile cu barca.

Serviciile și facilitățile oferite de cazare Delta Dunarii nu trebuie ignorate. Un hotel cu un tarif de bază redus, dar facilități neglijabile, vă poate costa mai mult decât un hotel care are o mulțime de suplimente. Verificați dacă cazare Delta Dunarii are facilitățile de care ați putea avea nevoie în timpul sejurului.
Room service, servicii de menaj, recepție deschisă 24 de ore, concierge sunt câteva dintre serviciile de bază pe care un hotel bun ar trebui să le ofere. Alte facilități pe care ar trebui să le verificați atunci când optați pentru cazare in Delta Dunarii, în funcție de cerințele dvs., sunt – cameră gratuită pentru bagaje, internet în toate spațiile comune, sală de gimnastică, centru spa, piscină interioră, piscină exterioară, centru de afaceri pentru cei care caută cazare in Delta Dunarii pentru evenimente corporate, lift, opțiuni de luat masa, micul dejun în cameră sau pe terasă, transfer cu barca de viteză.

Luați în calcul facilitățile pentru camere cazare Delta Dunarii atunci când călătoriți cu copiii

Camere cazare Delta Dunarii pentru familiile care călătoresc cu cei mici poate crea multe neplăceri. Citiți cu atenție sporită atunci când rezervați camere cazare Delta Dunarii. Atunci când găsiți pe site camere de familie sau suite de familie, aceasta înseamnă practic că aceste camere cazare Delta Dunarii le permite copiilor să se culce acolo cu părinții lor.
Dincolo de aceasta, există probabil atât de multe semnificații diferite pentru cuvântul cameră de familie, cât există hoteluri în lume. Camere cazare Delta Dunarii au tot ce aveți nevoie pentru un sejur plăcut. Paturi mari și confortabile acoperite cu cuverturi de pat. Altcineva se asigură că totul este funcțional, îngrijit și ordonat numai pentru dvs. în camere cazare Delta Dunarii. Toate lucrurile care se pot murdări și care necesită atenție sunt preocuparea altcuiva. Camere cazare Delta Dunarii sunt gândite pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie.

Camere cazare Delta Dunarii sunt cunoscute pentru că au terase cu vedere perfectă pentru relaxare . Vă așezați pe terasa minunată, priviți împrejurimile calme și aerisite, admirați parfumul dimineților răcoroase sau un apus de soare pe care doar în Delta Dunării îl puteți vedea și nu trebuie să faceți nimic, deoarece sunteți în vacanță și singurul dvs. scop este să vă odihniți și să vă relaxați.
Poți sta așa pentru o perioadă scurtă de timp sau ore întregi. În timp ce te distrezi, altcineva pregătește prânzul și curăță tot ce are nevoie de îngrijire. Trebuie doar să vă așezați, să vă relaxați și să vă bucurați de meritata vacanță și de priveliștile magnifice din Delta Dunării. Nu uitați de o plimbare cu barca pe care numai în Deltă o puteți testa. Admirați sutele de specii de păsări, pelicanii flămânzi sai cormoranii gălăgioși.

cazare Delta Dunarii
oferta cazare Delta Dunarii
cazare in Delta Dunarii
camere cazare Delta Dunarii